.

lite trött idag asså, men men det är fredag så det är bara att tagga till. Ikväll vet jag inte vad som händer, kanske blir M&G som förra helgen. Men tänk om man inte skulle komma in, vad gör man? sitter ute? nej inte väder för det inte. kan inte bara sommaren komma nu så man kan börja vara ute på nätterna, det är så härligt.
matte kom för ett tag sedan men han är med patrik just nu.
jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig ikväll, så jag kanske borde gå och kolla det.
imorgon får ni reda på vart jag spenderat kvällen ;)

här sitter jag och myser med mig själv



ultima thule- nu grönskar de




xoxo

.

sitter hemma hos anna och sjunger till ultima thules låt du gamla du fria. för ett tag sedan var vi nere och åt en sallad på lilla "hor" huset som vi nu döpt det till. Ikväll blir det nog en lugn kväll (a)
imorogn kommer matte :D , jag ska möta honom vid centralen vid ca 15:00. Lägntar mer stort L <3


arvika 2008, oförglömmligt.
p.s. kolla martinas gap! HAHA


nej nu måste jag sluta för jag ska ut och blossa.

xoxo

.

kom precis hem från mitt barnvakts jobb nu, första gången jag var där. så nu har jag suttit i lite mer än en timme och pratat med dom och det kändes jätte bra. Dom var väldigt trevliga och så. Så nu ska jag antagligen dit på söndag och träffa barnen och så, eftersom dom låg och sov nu när jag var där. Så jag kommer antagligen börja jobba där måndagar, onsdagar, fredagar och varannan lördag. Men sen får vi ju se hur mkt jag hinner med angående skolan och så.

På fredag kommer matte, var ju ett tag sedan vi sågs nu så det ska bli skit kul, lägntar<3 . Får se vad vi ska göra i helgen, Cruffe kanske ska ha inflyttningsfest så vi får se om det blir av. Annars hittar vi säkert på nått annat skojj.
men nu måste jag duscha och gå och lägga mig för imorgon ska jag upp 05:55.

the killers- human


xoxo

.

Anna började kommentera mig om vart fjortis musiken tagit vägen, så jag var bara tvungen.

 
ja, jag tycker han är söt xD

.


.

varför känns de som om ni håller på att försvinna?
är det jag som gör något fel?
jag vill verkligen veta, jag älskar ju er.



xoxo

.

idag sätdade jag mitt rum innan jag åkte till täby och fikade med lollan, det var mysigt att träffas eftersom vi inte setts på hur länge som helst. jag kanske även ska hem till henne lite senare, men får se. Hon åker utomlands imorgon så hon skulle kolla upp när hon åker. träffade många i täby, först träffa jag elin, sara och sophia, sen millan och jossan, sen natha som jag samma klass som i grundskolan.
nu sitter jag här och väntar på middag, det blir fisk. hmm...

nu ska jag ut på en cigg! ta er tid att lyssna!




xoxo

tisdag

idag är jag bara hemma, för jag orkade inte gå upp skit tidigt för att sedan inte börja skolan förens vid 10. så då tog jag mig friheten att ha en ledig dag. idag vaknade vid 9:20 redan, jag försökte somna om men det gick inte så jag gick upp och cyklade på motionscykeln i 20 min, sen tog jag mig en avsvalkande dusch och sen tog jag mig 2 mackor som bestod av sallad, tomat och skinka, hur goda som helst, och till den en kopp te. Jag har bestämt mig för nu är det dags, det har redan gått för långt. Hade ett lite samtal med min bror igår, han fick mig väl att inse vissa saker.

sonic syndicate- my escape



xoxo

.

tack för kommentaren anna, jag är faktiskt jätte nöjd med mitt hår. Känns mer som jag. Idag har jag, elin, anna och sara suttit på fiket och pluggat inför matte provet imorgon. Men jag tror det kommer gå bra för oss alla. Snart åker jag hem till elin, ska sova där inatt för mamma och pappa åker till fjällen ikväll. Så det är "FF" hos mig i helgen, hehe. Imorgon ska jag och elin till täby och handla, fick min lön idag, jävligt nöjd. Fast pengarna försvinner ju innan man ens hinner blinka. Imorgon kväll blir det nog lungt för min del, jobbar på lördag morgon. Men på lördag blir det tjejmiddag och sedan får vi se vart kvällen för oss. nej nu måste jag åka.

xoxo

.

ja nu är jag ätnligen klar med mitt förbaskade löshår, hatar att sitta och sy det, det tar sådan tid. Idag tog det 1 timme och 40 minuter, fast jag slöade lite, satt på msn samtidigt. Gjorde inte lika noga som vanligt. badbadbad!
här kommer resultatet:



ursäkta min fula feja och min ena tutte som är på väg ur kassen.
men jag orkar inte sitta och ta en massa bilder, är sjukt trött.
GODNATT!


xoxo

löshårs hysteri!

idag var jag och sophia inne i stan och handlade löshår till mig, det va inte lätt kan jag säga. Fanns inte ett enda löshår som passde min färg, som vanligt! men tillslut köpte jag ett hår iaf, sen vare bara att åka hem och färga mitt hår likare den färgen. Har nu färgat det och ska börja sy håret. tyvärr blev mitt hår lite i en för röd-brun färg, men det får jag fixa en annnan dag. Nu ska jag ha långt hår, är så trött på mitt korta sketna.

men nu roppar mamma att det är middag, visar en bild senare om hur det blev.

xoxo

onsdag

idag är det som sagt onsdag och jag är jätte glad, jag tror att det är det här jävla gråa vädret som gör mig deppig. Ge mig sommar NU! idag ska jag och sophia åka in till stan och handla löshår, ska bli underbart. Och dagen till ära har jag på mig jeans, jag har inte haft på mig det på typ tre veckor. Jag älskar leggigns och förstår inte människor som inte har på sig det oftare, det är ju som att gå runt med pjamas. nej nu måste jag kila för mamma står i dörren och väntar.


vad tycker ni om min hjärliga mössa som jag hade i fjällen?


xoxo

resan tillbax- danne w feat linda





jag får upp så många minnen när jag hör denna låt, den är underbar



(bilden blev inte den bästa men ni ser håret iaf, håret är inte så mörkt som de ser ut)

sorry för mitt förra inägg, nu ska jag bli lite gladare.
idag har jag färgat mitt hår, känns bra faktikst.
först blev jag lite tveksam men sen när anna kom med massa komplimanger
så kände jag mer och mer att det blev en lyckad färgning.
just nu sitter jag och mamma breve varann med varsin dator och jag lär henne hur man klistrar och kopierer.
hon tror att hon blibiy första hakern bara för hon kan kopiera ett dokument och sedan klistra in de i en annan mapp.

imorgon är det onsdag, då hade jag tänkt åka in till stan och köpa mitt löshår.
jag hoppas att jag slipper åka in själv, för det är så tråkigt.

jag saknar matte, önskar att han kunde bo lite närmare så vi fick chansen att ses oftare. men nu är det som de är och jag hoppas att vi ses snart ♥


we don't give a fuck- Ismen


.

jag är så jävla arg och ledsen just nu, först så är hela mitt liv åt helvete, ja håller på och förlorar allt jag älskar sen när jag precis skrivit ett blogg inlägg som va jävligt långt och med massa bilder så stängs datorn av och nu finns de inte längre kvar, även fast de brukar vara så. allt är åt helvete, ingen vill mig något bra just nu. känner mig så jävla ensam och meningslös. vad gör jag här egentligen? jag är påväg att ge upp och släppa allt, känns som om det inte finns en mening att kämpa längre. känns som om jag är utanför allting, jag är där men existerar inte. jag försöker ta kontakt men ingen ser eller hör, kanske inte vill. nej inget känns bra just nu, jag är jävligt deprimerad.
sen blir jag besviken på en sak, jag ställer alltid upp för dig, men jag får aldrig något tillbaka. varför ska jag vara snäll och hjälpa dig med saker när du aldrig ställer upp tillbaka? nej det är slut på det nu, jag ska också bli en männniska som bara tänker på mig själv.
sen allt med skolan, allt går åt helvete, jag kan lika gärna ge upp allt här och nu, varför ska jag kämpa dag in och dag ut när jag aldrig får ut något av det? jag blir fan bara mer och mer deprimerad på allt.




här är med nya schema, det är sjukt najs!

jag är taggad till tusen till helgen, redan!



xoxo miss j

Måndag, svenska lektion



helgen har varit underbar, har varit hos matte i bollnäs.
nu har jag iaf bestämt vad jag ska göra med mitt hår, jag ska göra mörka slingor i hela håret.
nu måste jag bara flörta till mig hos mamma så hon hjälper mig, för ska nämligen göra med slingmössa.
Jag ser fram emot helgen, på lördag är anna ensam hemma så vi ska ha tjejmiddag med lite drinkar och sedan kanske även utgång.
Jag har fått ett nytt jobb, jag ska ta över josephines barnvakts jobb i brottby. Ska bli kul och se hur de kommer bli. ska bli skönt att jobba som något annat än kassörska på prylis. Nej nu ska jag fortsätta med min svenska uppgift.

 

ja nått sånt här hade jag tänkt mig.

xoxo miss j

onsdag

idag var det första dagen i skolan, vi hade kul som vanligt. Den nya läraren Mats är lite konstig men annars är allt som vanligt. Efter skolan åkte jag och elin och shoppade i täby centrum, jag hittade lite saker
- en mascara
- en tröja
- lässpglans
- ögonbrynspenna
- 2 par trosor
- diadem
- hårklämma
- ett par leggings

a det var de jag kom hem, men jag är nöjd. Allt detta var saker som jag verkligen behövde så det känns bra att nu ha de tills hands. sen träffade vi Ricky och senare hans kompis en snabbis, han verkade hel kontig och skulle spela tuff hela tiden. Sen drog vi ner till tuna och satt på fiket en stund. Sen var det dags för mig att ta tåget hem. Och nu sitter jag här, precis klivit ut duschen, jag är faktiskt redan trött och funderar på att bädda ner mig redan. Imorgon blir det tidig uppgång igen, börjar 8:00. Sista lektionen med matlagningen, kommer bli så tråkigt utan den, sen kommer jag saknar våran grupp. vi har haft det jäkligt kul under terminens gång. Men nu börjar dom nya invalen, Körtkortsteori och Speak in englisch. Det ska bli kul med körkortsteorin men jag är nervös över engelskan. Jag som blir så jävla nervös när jag ska prata på engelska, hur ska de gå inför alla andra?.. jag hoppas att det är folk som är på samma nivå som mig där, annars kommer det bli ett helvete för mig....

imorgon ska jag jobba och då tänkte jag passa på att köpa hårfärg, min fråga är bara, vad ska jag göra med mitt hår? jag har verkligen ingenaning. Men det löser sig till slut. Nästa vecka ska jag jobba måndag, tisdag och onsdag. Jag kommer dö men jag behöver pengarna. Man är mju skylldig pappa 500:- . kan han inte bara glömma de? jag har så jävla mycket att samla pengar till nu. jag har förstått att har man inga pengar kan man inte konsumera.

BYE!


you singing my melody.

Det är 3 timmar kvar tills jag börjar skolan och jag är redan klar och ska gå till bussen om några minuter. Jag ska ta bussen hem till sara, sen ska vi möta upp dom andra tjejerna i centrum och ta en fika innan vi ska bege oss till tåget som för oss till skolan. Ska bli mysigt att ta en fika innan skolan.
Jag vet hur jag har sovit innat, jag vaknade upp med nackspärr och nu kan jag inte röra huvvet åt alla håll. Kommer se ut som en störd jävel. Efter skolan ska jag gå och jobba, men mormor trodde att jag skulle sluta skolan tidigare så jag måste ringa och fråga om det är någon ide att jag kommer, för idag har vi inventering och då böhövs jag tidigare.. Imorgon måste jag träna, sen på fredag tar jag ett pass innan jag börjar skolan tänkte jag, får se om jag får med mig Elin men det tror jag. Vi måste peppa varandra till hundra om vi ska klara våga beach 09. Dom som inte förstår så är det vårat tränings team till sommaren.

nej nu ska jag ta min handväska och jacka och bege mig till bussen, vi ses i skolan :) <3

bryt inte ihop nu, du är bara en av många männsikor jag drömt om.

Nu har jag precis ätit middag och sitter ochsmälter maten till håkan hellström, kungen inom musiken. Han är så grym på att skriva låtar, lite sämre på att sjunga kanske. Men han gör allt så bra så det är det ingen som bryr sig om, han är så jävla grym på scen. Nej nog om Håkan och mer fokus på mig, vad ska jag göra ikväll? jo jag ska kolla på drömkåken kl 21:00 på 4:an. Den filmen är så jävla klockren, man får ju panik när allt går åt helvete hela tiden. Men som i alla andra filmer har den en lyckligt slut.
Jag och Patrik åkte upp och handlade innan maten, så då passade jag på att handla en lite liten godis påse. Imorgon börjar allvaret så nu ska jag fira lite sista dagen på lovet. Imorgon börjar skolan, jobbet och träningen. Har varit lite extra lat på lovet nu. Jag har inte motionerat någonting nästan, bara lite promenader, jo lite dans också. Men nu ska jag börja träna minst 2 dagar i veckan för nu är det  våga beach 09 som är på g. I sommar ska man väl våga resa sig upp på stranden inte bara ligga ner från när alla kommer tills alla går hem, haha!.



en liten bild på nyår, å jag är crazy som vanligt


the reason is you

idag började jag dagen med att äta lite frukost, sen satt jag med ett skolarbete i 2 ½ timme. Sen var det dags för lunch, efter de så städade jag hela mitt rum, damsög och bytte sängkläder. Så nu är det mysigt i mitt rum igen. Blir alltid så stökigt i mitt rum när man kommer hem med all packning, då slänger man bara upp allt på golvet och låter de ligga där tills man inte ser att jag ens har ett golv.
Nu har jag precis tagit mig en dusch och satt på mig myskläder. Finns inte så mycket att göra nu, det är redan mörkt ute och klockan närmar sig kväll. Jag gilar inte att det blir så mörkt snabbt, jag har ju inte ens hunnit varit ute om man bortser från ciggen på ballkongen.

jag funderar på om jag ska åka till macken och hyra mig en film och köpa lite gott, för ikväll har jag lust att bara chilla med mig själv. jag ska muta broshan lite så kanske han kör mig :)

xoxo miss j

måndag

jag vaknade för ca en timme sedan, jag vaknade av att det va svinkallt i mitt rum. Så nu sitter jag här med massa tända ljus och massa kläder på mig och funderar på vad jag ska göra idag?.
nu ska jag fortsätta kolla på the class.

.

Det lär nog inte bli någon skoter tur för mig idag, är så fruktansvärt kallt ute. Jag var precis ute och rökte och kollade då på termometern, 25 MINUS! Jag lovar det va verkligen inte behagligt att stå där ute och röka, jackan stelnade för sjutton. jag tror att vi åker hem idag, verkar så eftersom mamma går och packar ihop saker. Men pappa vill åka hem imorgon eftersom det kommer vara så mycket bilar i trafiken.

jag hoppas att jag inte kommer hem försent ikväll, för jag vill träffa tjejerna när jag kommer hem.

xoxo miss j


lofsdalen, 21 minus i luften och sliten i kroppen

Ojojoj, här har det varit väldigt dålig uppdatering. Men jag är ju i fjällen, fortfarande. Har varit här sen i söndags, men jag åker troligen hem imorgon, kanske på måndag. jag har verkligen haft det roligt här uppe, verkligen helt fantastiskt. Fast jag har saknat mina vänner jävligt mycket. Men vi ses snart igen. Jag och tjejerna ( melina, liza och maria ) har varit ute varje kväll hela veckan, så jag är jävligt slut just nu. Melina och Liza åkte hem imose vid 12 tiden och maria åkte hem i fredags, väldigt tråkigt men har man hemlägntan och inget känns kul så är det väl lika bra. Så nu sitter jag här helt ensam och har det ganska tråkigt.
nyår va helt otroligt kul, va nog de bästa nyåret hitills. Känns skönt att 08 är slut nu och jag välkomnar 09 med öppna armar, för detta år ska bli en hejdundrades år. Har besämt väldigt mycket som jag ska hinna med iår, och det mesta kräven en hel del pengar så jag måste jobba på nu så jag har råd med allt. Denna vecka har jag gjort av med alla mina besparingar. Känns inte så kul, men ändå har jag haft det kul för pengarna. Men jag hade behöft lägga undan en hel del.
några saker som händer 09
- grekland i maj
- 18 i juni
-  2 festivaler med tjejerna
- festival med maria på åland
- åka utomland med kompisar

ja det är det som kommit på/bestämt hitlls som jag ska göra :) men nu ska jag ta och gå och sova för imorgon ska jag ut på skoter tur.


RSS 2.0