shorline

det har varit en rikigt härlig dag idag. jag och liza har varit på after skin, tagit oss en titt på tuppen (en krog här uppe), sen åkte vi hem men vi insåg genast att vi inte hade nått att göra så vi tog oss en tur till after skin igen eftersom den inte slutat och vi fick även papporna på köpet som vi körde till trapper (en annan krog) . så nu är vi hemma igen, är väldigt trött så jag tänkte ta mig en tupplur innan kvällens kravaller. ikväll blir det utång till trapper. liza är chaufför så det lär bli en lugn kväll.

känner att inlägget blev väldigt tråkigt men shit the same för nu ska jag ta en tupplur så jag har inte tid att ändra nått.

xoxo

lovers are lonley

nu är jag framme i fjällen, äntligen!
nu är det dax för att bege sig till sängen kanske, men man är ju vädligt sugen på en runda på trapper men det är liiite sent. Får ta det imorgon istället. Får hoppas på att det blir fint väder bara, skulle antagligen bli en hel del sol på eftermiddagen.

nej nu ska jag försöka sova, de vuxna sitter och dricker wirre så de lär väl bli lite högljudda om ett tag så det får bli till att somna tidigt.

hörs imorgon, xoxo

.

nej nu lägger jag ner datorn, börjar må illa. hörs imrorgon. kyss pårej!

på färd

ja nu är vi sen några timmar tillbaka på väg.
jag har sovit sen typ upplands väsby men sen vaknade jag av att radion var på högsta volym typ för att det är final mellan HV71 och färjestad, jag vaknar upp och börjar gorma om att HV ska vinna men det slutade med 3-2 och sm-guld till färjesrad. urts!

Än så länge har det regnat ganska mkt men vi får hoppas på att det inte gör det "däruppe". det är ca 2 timmars färd kvar. men det är lugnt för det går ingen nöd på mig, är lite röksugen bara men jag klarar mig. men vi strannar om ca 5 mil, ocj då blir det toa besök och en cigg.

nu sitter jag och dunkar buffalo soldier på högsta volym och sjunger så jävla härligt, tycker jag iaf, min familj klagar men det skiter jag i för jag är kung ändå.

xoxo

"strange love"

jag som skulle hinna med så mycket idag har inte hunnit med ens hälften. jag skulle till täby och handla med mamma, hämta min jacka på kemtvätten, träffa micke och snacka, packa det sista, städa rummet, kratta löv på tomten. jag har visseligen hunnit med det viktigaste, att hämta jackan på kemtvätten och handlat med mamma. men packa är ju ganska viktigt det med, men det ska jag nog hinna med. synd att jag inte hinner träffa micke och snacka lite nu innan jag åker bara, men det ska nog gå bra ändå, hehe!

om några timmar bär det av mot fjällen, ska bli så jädra härligt asså. bara komma bort från allt, slippa tänka på allt. bara sitta i solen och ha det skönt, åka lite skoter och sitta på afterskin.

juste glömade säga vad jag köpte i täby, jag handlade:
- ljusa jeans leggins
- en ljus orange top/t-shirt
- en vit kofta
- 4 olika örhängen
, eller 3 av dom var likadana fast i olika färger.
ja det fick jag med mig hem, rikigt härligt. jag skulle behöva en mängd med nya skor nu till vår/sommaren. men det får jag ta när jag kommer hem.

  
legginsen och koftan ser inte rikigt ut så, men snarlikt.


nej nu måste jag slita mig härifrån och gå och packa, xoxo

lite gamla sommar bilder



tänkte pynta bloggen med lite gamla sommar bilder så man blir lite glad







inte så snygg bild, men brun va jag!












sist men inte minst!!!!!!!! HAHAH! jag döööör!



love love love

åh vilken härlig dag det varit, strålande sol och humöret var på topp.
den var sista dagen på praktiken, kändes både kul och tråkigt, eller kul kanske är fel ord, skönt kanske jag ska definera det med. skönt med lov men tråkigt att behöva lämna alla barnen och all personal som jag trivs så bra med. jag bjöd på glass för att "kalasa" till det och sen fick jag en pressent, tack tack! sen var det dags för mig att bege mig hem. åkte hem, åt och bytte om sen var det dags för jobb igen. kom nu precis hem, fick sluta en timme tidigare.  härligt.. jävligt härligt!

nu ska jag gå och packa väskan till fjällen, sen ska jag ringa elin och se hur de blir imorgon. om vi ska åka in till stan eller ej :)

xoxo


ingen rubrik

jag har inte bloggat på flera veckor, har varken haft lust eller ork. men nu kanske man ska ta sig i kragen och börja göra det.

sitter nu hemma hos elin och håller henne sällskap när hon färgar håret, det ska nu blir en brun färg. jag tror det kommer bli riktigt bra faktikst. idag har jag bara legat hemma och slöat. jag som ville vakna upp till solsken väcktes istället av en grå himmel och kalla vindar, gudjävel ge mig sommar nu. man blir så glad när solen skiner, man möter upp sina vänner och bara gör saker inpulsivt.
imorgon ska jag tillbaka till förskolan, hoppas på sol. dom säger att det ska bli fint väder hela veckan och det hoppas jag på. isåfall möter jag upp tjejerna efter praktiken och hittar på nått skojj, hade inte täntkt gå hela dagen.

nej nu ska jag hjälpa elin med färgning, xoxo

RSS 2.0