gokväll

har precis ätit middag hemma hos mig, elin var med, ska snart åka ner till centrum och hyra en film och åka hem till elin och mysa.
elin är och bajsar, men nu är hon klar. nu ska vi röka, kyss

godmorgon

vaknade just hemma hos anna halonen, är lite seg idag faktiskt. åkte till sollentuna igår med anna och träffade tova och dem, vi hade ändå inget att göra. vi kom dit lite efter 10, det tog bara en timme att åka dit.
vi hamnade hemma hos jessica olsson, där det var typ 10-12 pers. alla satt och drack och hade det trevligt, så som det ska vara:) . sen skule jag, tova, anna och tove gå till bussen, men tova var så jävla ful som vi kom inte så långt, hon ramlade ner i en vak till midjan, hon skrapade upp sina knän till tusen, stackars lilla plutten!

ska gå upp och äta frukost snart, är lite hungrig. sen ska vi fixa dricka :) , får se hur de går. vi ska köpa ett flak.

image31

MIN KÄRLEK TILL DIG TAR ALDRIG SLUT

ELIN DET SOM HÄNDE IGÅR HAR SATT SINA SPÅR, HAHAHA

image30

JAG VET VARFÖR DU ÄR ENSAM, FÖR DU ÄR FUL FUL FUL!!!

en text från mig till dig

du verkar leka med mig
jag bönat och jag bett
men ingen ändring från dig har jag sett
jag har gjort allt för dig
allt bara för din skull
men mina drömmar välte du omkull
jag tänker inte ge mig
förrän elden brunnit ut
visst kan du blunda
men jag vinner till slut
jag har låtit dig förstöra
allt jag nånsin velat va
tack men nu vet jag
du är inget att ha
du va min högsta önskan
för dig jag flyttat berg
om du än tvekar
så vänd om och gå

hora

just nu får jag avsmak av allting, inget känns frestande...
känns som om jag håller på och förlorar så mycket just nu, inget är sig likt.
kan så mycket ändra sig helt plötsligt? jag har funderat på om det är jag som förändrat mig.. men nej.. jag är mig lik.
du har ändrat dig så mycket, med henne blir du så kaxig, tar inget på allvar.

det bli inte bättre av att man har en morsa som är helt jävla vrickad......

och ingen arvikabuss biljett blir beställd idag heller, jag får väl gå dit, ta en taxi, vad fan som helst.

ALLT ÄR DITT JÄVLA FEL, DU HAR FAN INGEN HJÄRNA ELLER VETT FÖR DE ANDRA, TÄNKER PÅ ALDRIG PÅ DOM I DIN NÄRHET, JAG FATTAR ATT ALLA SNACKAR SKIT OM DIG.. MEN DET VET DU INTE OM! DEN DU TROR ÄR DIN BÄSTA VÄN ÄR EGENTLIGEN DIN VÄRSTA FIENDE! tycker synd om dig!
en vacker dag ska jag berätta allt din vän säger till mig, du skulle falla i gråt och aldrig orka resa dig. men vet du, jag skrattar bara åt dig, för du är så jävla patetisk som tror att alla är dina vänner. ingen vill fan vara vän med en som som du, du sviker, ljuger och är ett stort jävla ego, sätter dig själv i första hand!

nu tackar jag för mig, kanske skriver mer ikväll, älskar mina ärliga vänner, är du de? tänk efter...

home sweet home

God morgon, jag är hemma nu.  känns alltid lika jobbigt att komma hem, hade faktiskt kunna stannat i fjällen. när man kommer hem så har dem andra haft roligt med varandra och man själv har missat det. man känner sig så off, utanför lixom,men men. får väl hoppas på att mina vänner har saknat mig lite i alla fall. för jag har saknat dom, inget är sig likt utan dom, hur kul man än har det.
det värsta som skulle kunna hända mig var att mina vänner en dag bara gick ifrån mig. då skulle jag fan ta livet av mig. då skulle jag få chansen att ser hur det är att dö, vad som händer, vart man kommer. något alla undrat över.
idag ska jag jobba fram till klockan 18:00, tar tåget hem 18:15.  sen vet jag inte vad som händer ikväll. pratade med elin igår kväll i 10 minuter, hon låg typ och sov så jag förstod inte rikigt vad hon sa, men nått om att hon skulle på middag idag med denice och pierre om jag har rätt. men jag förstår inte, om elin och pierre hade hållt på och han nu gillar henne, varför ska då denice med på middag?, mentalt stöd kanske. eller så uttnyttjar dem väl honom för mat bara, inte fan vet jag vad dom har för sig.

jag känner mig så nere men vet inte varför. kanske är det för att jag inte träffat mina vänner på länge.

ett sissta inlägg

nu åker jag till lofsdalen, kommer sakna er här hemma. jag är ju inte bårta så länge, kommer hem på måndag igen. på lovet ska vi ha jätte kul tjejer. ni kan alltid ringa mig på 0707 90 60 86, tror jag det är (?)
ta hand om er nu, Glad påsk<3

tisdag

Har nu lunch, det blev äcklig mat som vanligt, så sitter här halv mätt. ska snart ha bran lektion med el-killarna. brandmännen var rikigt heta. nu kommer jag klara av att sitta i skolan till halv 4, tyvärr kan jag inte spinna idag :( , jag har började bli sjuk igen. piss tråkigt, hade sett fram emot ett svettande spinning pass med elin. men om jag mår bättre imorgon så får vi ta det då, jag vill verkligen. så jag går på pencilin nu igen, blää den smakar piss så alla vet.
imorogn så ska jag på min morfars brors begravning, det ska bli trist, för alla bara gråter. det är tråkigt att han gått bort, han var väldigt snäll.
på torsdag morgon åker jag upp till lofsdalen igen, ska bli skit skojj. stannar där tills på måndag. så nu blir det supa hela påsken, woohoo! fjällen är det bästa jag vet. åka skoter och kolla på alla snygga killar, de är rikigt heta. det kommer vara marknad på fredag, så jag hoppas på att grabbarna stenberg och resten har sin årliga uppvisning.
Anna ska sitta hemma hela påsken så det spelar det ingen roll att jag glider iväg, man missar ändå ingenting här hemma, vallentuna har gått och dött på sistone. men på lovet, då jäävlar, då ger vi gärnet.

ska rusa iväg till nästa lektion nu, hare gött! <3

image29

det här är jag på en skoter tur <3

tv

nu är jag jäkligt irreterad på mig själv, jag hade sett fram emot att se den nya serien häxdansen, men dum som jag är hade jag sett fel på tiden i tidningen, jag trodde att den började 21:00, men tydligen så var den mellan 20:30- 21:15. jag som hade planerat allt, jag skulle hinna se sista avsnittet av andra avenyn på datorn innan jag skulle springa iväg till tv:n, men nej jag hann se 3 minuter. sen så kom efter-texten. ååh, nu måste jag hålla koll på när reprisen kommer.

det blev många inlägg idag, fråga mig inte varför, för egentligen så är det väl ingen som läser min trista blogg. jag är inte så bra på att skriva, vet inte rikigt vad folk vill veta om mitt enformliga liv. jag går upp, äyter frukost, går till skolan, kommer hem, äter middag och går och lägger mig.. jag är en helt vanlig svensson.. trist och tråkig, hehe !

nu ska jag ut i kylan och busa, ta hand om er, tänk att denna kropp ni nu går i ska ni ha i minst 60 år till, så behandla den med omsorg.
( sånt som jag inte är så bra på )
<3

arvika

mycket tjat om det här med arvika nu, men jag vill bara säga att nu har vi bestämt oss för att åka arvika festival bussen upp, man slipper gå en bit från tåget nu, ett stort plus när man har mycket packning att släpa på. bussen kostar då ca 700:- en ganska stor summa för mig, en som inte har så mycket pengar, men jag får ta och kämpa på och jobba ihop pengarna. så nu måste jag låna av pappa, har inte vågat fråga än. Vet inte riktigt hur han kommer att känna inför detta, men han måste vara snäll.
då kommer hela kittet hamna på 1500:- , det är egentligen inte en sån stor summa när man tänker på hur kul vi kommer att ha, men sen kommer allt runt omkring också, mat, dricka, ciggaretter ( borde slute röka ) sen allt annat man kommer köpa inför resan och på festivalen kommer man ju handla lite sovenier( hur det nu stavas ) , så man får väl räka med att allt kommer hamna på 2500:- i alla fall. fy sjutton! . men det är det jag kommer göra i sommar, förutom små utflykter förståss. men men, det är bara att jobba på nu, mamma&pappa vill ha sina pengar så fort som möjligt. får ju min lön det 25, så vi får jobba hårt fram tills dess och hoppas på att det blir ett par tusen. ska betala tillbaka så mycket som möjligt, beroende på vad lönen hamnar på med en 1/4 får man väl skänka till mina fattiga föräldrar, hehe nejdå, dom är så snälla så.

godnatt sverige!

Tv-promgram jag ska se ikväll
- nya drama serien häxdansen
- nya säsongen av 100-höjdare



träning

idag var jag och elin och tränade, det var jätte kul och jätte skönt. Måste verkligen ligga i nu om jag ska må mitt mål till sommaren. sen har vi bestämt att vi ska börja spinna med korpen, det är ju mycket mycket billigare än att gå på gym&sim eller take care här i vallentuna, varför lägga ut en massa onödiga pengar när vi har nått så bra som korpen att erbjuda. korpen kommer att kosta 750:- för en termin, sjukt billigt om man jämför det med take care som kostar 500:- i MÅNADEN! hör ni hur sjukt det låter, 500 spänn för att man ska träna typ 10 ggr, nej fy sjutton det är inget för mig. hederliga gamla korpen ska nu blir min räddning till beach 08.
spinningen är nästan varje dag mellan 18-19, en bra tid faktiskt. det är ju vid den tiden du ändå inte gör någonting. på helgen ligger passen lite tidigare, men jag tror inte att vi kommer träna så mycket på helgen.
men jag ska fortfarande gå kvar på gymmet i tibble, för jag vill fortfarande ha muskler.

nu ska jag ringa elin och berätta om dom
otroliga priserna, puss på er <3
image28

svenska

Godmorogn
sitter på en tråkig svenska lektion och ska lära mig att skriva brev till myndigheterna och till olika företag. piss tråkigt.  varken Elin eller Anna är här, Elin lovade att komma senare, Anna får jag inte tag på, sömntuta!

igår "vår-städade" jag mitt rum, nu är det jätte fint, jag vet att om några dagar kommet det se ut som förut igen, jag vet inte riktigt hur jag lyckas, måste skärpa mig nu, allvarligt talat. Idén att städa mitt rum fick jag av min kära vän josephine www.beapoppie.blogg.se kolla gärna in hennes blogg, det är rikigt bra. Man får mycket idér därifrån.

nu måste jag sluta för min lärare kanske upptäcker mig annars, då blir det fyfy!

image27


 

Dålig kvalitét men du vet ni vad jag sysslar med !

slutet är nära

Jag sätter mig ner och funderar på min tid
På alla dessa saker som jag gör med mitt liv
Kommer jag att hinna innan tiden är förbi
Kommer jag att nå dom mål jag satt upp i mitt liv
Det finns många saker jag ångrar i mitt liv
Men jag lärde mig att skriva och det blev min terapi
Jag försöker stanna tiden men allting går för fort
För när jag tänker tillbaka vill jag inte ångra något jag gjort
Förlåt mina vänner att jag inte hade koll
Vi satt i samma båt men rodde åt olika håll
Vad som än händer kommer jag vara densamma
Kan du ta min hand nu och säga att du kommer stanna?
Du som kan, kan du rena min själ
För när slutet är nära visar änglar min väg
När lögnen blir till sanning vad tror man på då?
När kartan är borta vilken väg går man då?
Slutet är nära, visst jag känner det intill
Men jag kämpar till det sista för jag vet vad jag vill
Har du ångrat vissa saker som du sagt någon gång
Ständiga tankar som bränner gång på gång
Allt kommer fram när du står där vid slutet
Ordet förlåt bara ekar i huvet
Så förstå när du står där och dagen blir den sista
Att vägen som du går på kan både bära och brista

Slutet är nära jag känner det intill
Farväl nu mina kära
Nu gör jag som jag vill
Med sången i mitt hjärta, sliter jag mig fri
Jag går igenom smärta men snart är allt förbi

söndag

vaknade för ett litet tag sen av en solstråle i mina ögon, åh vackert väder, det var ju evigheter sen asså. ska sanrt gå ut och hjälpa pappa med att måla lite lister och så, han jobbar så hårt varje dag med den nya huset så han behöver verkligen hjälp. han blev jätte glad när jag sa att jag ville hjälpa honom. jag kan faktikst vara snäll :)

gårdagen blev inte så lyckad. vi var bjudna på fest men alla var så sega så vi kom aldrig dit. Elin ville inte att bara hon och jag skulle gå dit, hon kännde att det skulle vara pinsamt om ingen pratade med oss. men jag känner lixom, och?, pratar ingen med en så är det ju bara att dra. Jag har slutat att känna att allt är pinsamt här i världen( visst finns det saker som jag också tycker är pinsamma ). så gör som jag, lev livet, du lever ju bara en gång. nej så det känndes lite sunket när jag och elin står ute och röker hos henne när vi hörs musiken från festen 100 meter bort, och där stog vi som två fån.. jag kan ju inte skylla på att det var någon annans fel att jag inte var där, för jag gick ju int dit själv, men det skulle ju sett rätt kul ut. synen av att jag kommer in helt själv till människor som jag knappt känner, haha. skulle vara typsikt mig när ingen annan ställer upp.
hela helgen har varit ganska tråkig, visst var det kul att träffa tova, men vi gjorde ju inget speciellt driekt, så det böev lite tråkigt.
sen så var det fest hos subäck, men vi fick inte komma, för han tror att vi snott öl där, hallå? snälla, jag tog en öl som det kanske var kvar 1/4 i, plus att den var avslagen, haha trodde inte det var så farligt, allvarligt killar? väx upp.  jag har varit där och sett folk tagit oöppnade öl, men dem är fortfarande välkomna än idag. sen att jag hade försökt snott kippes tröja är ju bara ren bullshit. jag har ju förklarat det där tusentals gånger, jag trodde att det var subäcks, så jag lånade den eftersom jag frös. det är väl inte så konstigt?, sen så skulle alla helt plötsligt dra. så jag fick panik och tänkte bara att ta jackan och stövlarna innan alla andra, hehe. så jag glömmde lixom bort det. det är väl inte heller så konstigt när man är lite runt om foten.
jag blir bara ledsen, inte för att jag inte får komma dit, utanför att ni tror att jag snott något, att ni inte litar på mig.
image26

älskar mina vänner mest<3

INGEN RUBRIK

kom nyss hem från vallentuna, har varit inne i stan med anna, elin och denice. jag handlade en ny foundation, jag blev så glad när jag såg att det var rea på den, åh! . den ska egentligen kosta 149:- men nu kostade den bara 109:- det blev ju hela 40:- över. jag är pank, men fick låna 150:- av papi, tack<3, även om jag tycker att jag kunde ha fått de men men. får väl tänka på att det är faktiskt hans pengar inte mina.
när vi var klara i stan åkte jag och denice med tåget till vallentuna, anna och elin tog bussen hem från danderyd. vi åt, jag åt en 90g hamburgare, fyfyfy!!!! men jag var utsvulten och bakis från igår, fyfy igen!
får se vad som händer ikväll nu då, kanske blir en lugn kväll. pallar i alla fall inte med att dricka, men ett sällskap skulle ju inte vara fel.

nej nu måste jag hjälpa mami med maten, vi ska äta plankstek idag, mums!
ska bli skit gott, kyss på er<3

saturday, wait!

Monday you can fall apart
Tuesday, Wednesday break my heart
Thursday doesn't even start
It's Friday I'm in love

godmorgon sverige, mår alla bra? hoppas att alla mår bättre än jag i alla fall, jag har ont i huvudet, halsen och i resten av kroppen. igår så hade vi boxercise på gympan, jag och elin tog verkligen i, så det känns verkligen.  går dagen var inte så mycket att hurra för. åkte runt runt runt och gjorde ingenting. tror vi mest skämmde ut oss, folk tror väl att man inte har något hem. men om man ska snurra lite på saninngen så säger jag att - vi gillar att tågluffa, åka runt och besöka nya platser och ha roligt. låter det bra? nej. idag vet jag inte rikigt vad jag ska göra, jag hoppas att vi får gå på ... födelsedags kalas idag. fick komma om det inte blev för mycket folk, så man får ju hoppas, annars blir det till att ligga hemma och mysa i soffan. jag vet, det låter för bra för att vara mig, men jag har faktiskt börjar gilla att ta det lungt, det kan vara skönt ibland.

men nu måste jag gå, jag återkommer sen, pappa ska sätta sig här så då får jag ränna iväg och ringa anna !


sjukling

idag har jag bara varit hemma och varit sjuk, sovit mig igenom dagen. hade ingen lust lust eller ork att gå till skolan imorse. jag har varit sjuk i flera månder nu, aldrig går det över. kanske för att jag aldirg tar det lungt, så en dag hemma i vila behövde jag verkligen. men imorogon ska jag gå till skolan, får jag ska jobba efter. för dem som inte vet så har jag börjat jobba hos mormor och morfar, på prylcenter i täby. det är perfekt eftersom det ligger så nära skolan. vissa kanske tycker att det inte är något höjdar jobb, men pengar som pengar. jag gillar i alla fall mitt nya jobb. personalen är jätte trevliga, vi är som en liten familj. visst är det jobbigt att sitta i kassan och ruttna sönder, men jag behöver verkligen pengar. ska införskaffa mig lite nya kläder, pengar till åland/ arvika, är skylldig mamma 800:- eftersom hon betalade min arvika biljett. sen ska jag gå och göra en nagelförlägning, som jag alltid drömt om, hehe.

tova ska komma imorgon, åååh vad jag längtar, har inte träffat henne sen vet inte när, länge sen i alla fall.
hoppas att det blir kul, eller det kommer bli kul för när tova är med så blir inget tråkigt.

inköpninglista
-  jeans cheap monday
- gillar att de är stuprör och att dem är höga( trycker in fettet )
- nagelförlägning
- skinnjacka -
har inte hittat någon en, men måste ha en
- väska "bag" - den gamla har gått sönder i dragkedjan och likar en kasse för den är så sliten
- axelremsväska- börjar gilla dem mer och mer
- nya linne, tröjor, klänningar

får se vad pengarna räcker till, men skinnjackan ska mamma betala, kanske får betala en liten del av den

kyss hörs imogon, ett tack till mina vänner som alltid finns där och ställer upp när man behöver dem, älskar er <3

lördag

jag har precis kommit hem från att ha övningskört med mami, det gick jätte bra förutom att man blir galen på mamma som tror att jag ska köra ner i diket varanan sekund.
sen har jag varit i täby centrum med Anna och Irre ( annas mamma ) , jag handlade en foundation och pressent till malin, sen åkte vi ner till vallentuna och köpte dricka till ikväll.
ikväll ska jag nämnligen på 18 års fest hos min vän malin, grattis gumman. jag märker att tiden går fort nu, malin är redan 18 och snart är jag själv där, jag var ju 14 nyss, hujedamig!


ikväll så ger vi gärnet och vi bangar inte på nått!

jag hade tänkt att lägga upp en bild på malin, men tyvärr så funkar det tydligen inte :S , men aja
hade  en bra kväll nu då <3

du är änden på min fantasi...

ingenting känns särskilt bra just nu, jag hostar ihjäl mig, har ont i öronen och är allmänt sjuk. jag skulle bara vilja ligga hemma imorogon och slappa, men det ska jag inte göra, det är bara att kämpa på och se frammåt, snart är de sommar och då kommer allt lösa sig. tänk dig att du står på stranden och kolla ut mot havet, du känner hur vinder leker med ditt hår, du knäpper en bärs, åååh vad jag längtar till sommaren.

skolan är ingen höjdare asså, det är hela tiden saker jag skjuter framför mig, så jag får mer och mer att göra. jag orkar inte asså. Först förlorade jag världens underbaraste peroson, tova, och nu ska jessica sluta. fan ta er, hur ska vi andra ta oss igenom skiten när ni bara lämnar oss?. vi blir bara färre och färre på färden. om det bara var någon annan som sluta, det skulle kännas bättre men va faan. Även om vi bara kännt varanra i lite mer än ett halvår så skulle jag kunna säga allt till dig, känner att jag kan lita på dig. men nu är det över...
jag saknar tova som faaaan!, hon gjorde lixom min dag, vi hade alltid skojj, den lilla filuren kom alltid med tokiga saker, men snart ska vi ses, åh vad jag längtar :D

nej nu ska jag kympa ner i sängen och sappa lite på tv:n innan jag somnar in i min skönhetsdröm! <3


onsdag

snart blir det åland tjejer, 18/4
det är inte långt kvar nu
image25

sen bär det av till...... ARVIKA!


JAG SKA PÅ ARVIKA FESTIVALEN, JAG SKA VARA FULL OCH GALEN!


 

image23  image24

jag längtar som faaan, vi ska ha så jävla roligt!

tisdag

idag är jag skit trött, känner mig hängig och allmänt nere. jag är förskyld, hostar och har öroninflamation.
det var en jobbig och tråkig dag i skolan, allt känns så jävla meningslöst hela tiden, jag lär mig ingenting, det är väl inte menigen?.  idag var vi inne på en säkerhets affär i stan med lena ( lärare ), det var verkligen helt jävla meninslöst, satt och lyssnade på en gubbe som snackade bajs. nej usch !

efterskolan åkte jag till mormor och skulle jobba, jag satt i kassa, det gick jätte bra. det ska bli kul att jobba lite :) tjäna egna pengar för en gångs skull, snaaart ska jag handla nya kläder :D, jag hoppas att jag får jobba så mkt som möjligt. jag räknade ut att om jag jobbar typ 6 dagar i månaden och typ 3 timmar varje gång så får jag i alla fall typ 1200 :- , det är iaf nått. det är så synd för dem behöver inte så mycket hjälp, men jag ska jobba så mycket som möjligt och försöka dra ut på tiden:P , för jag vill ju helst få 2000:- så jag kan leva på 3200:- det skulle vara perfekt, då kan jag köpa kläder hela tiden, det skulle ju vara toppen. inte känna det här att "nej de här kan jag inte köpa för då har jag inte råd med det här, bla bla bla" tänkt att gå in i en affär och plocka på sig lite grejjer och veta att du har råd att leva resten av månaden, så har man ju aldrig fått känna.
jag är även skylldig mamma 800:-, för hon har lagt ut till min biljett till arvika festivalen, jag trodde aldrig att jag skulle få åka, eftersom det var så mycket tjaffs om gotland, men nu är det bokat så nu ska jag till arvika wooho, tack mamma <3.

jag vet att du har det svårt, du har det inte alltid det så lätt med mig, förlåt. jag vet att du kämpar mycket för att jag ska få det jag vill, själv lyffter jag inte ett finger här hemma för att hjälpa till, jag är tonårstjej jag inser också snart hur mycket du gör för mig som jag inte tänker på. du är så snäll :)

jag längtar efter många saker just nu, först till lofsdalen om 2,5 vecka, sen åland med brudarna, sen sommaren, allt som kommer hända då, vågar knappt tänka på hur kul vi ska ha för då skulle tiden nu kännas patetiskt. jag är så glad att jag har er tjejer.

i helgen ska vi hade mysigt, bara vara vi tjejer, äta god middag och kolla på ett par bra rullar, det ska bli så jävla skönt att ta det lungt för en gångs skull :)

nej nu ska jag ut och röka, vi hörs imorgon!

MAMMA DU ÄR BÄST, HÄR KOMMER ETT FOTO PÅ DIG SOM TACK :) , visst är vi lite lika?


plastikvarning

hur långt ska allt detta gå, kan vi aldrig bli nöjda?

image21

<3

image20
3 veckor kvar, jag längtar

friday i'm in love

jag längtar som fan till helgen, och det är bara måndag, fem hela jävla dagar kvar, fy fan!
helgen ska bli grym!


image19

ett bevis på att kvällen varit lyckad
elin samuelsson, haha

matsedel v 10

Vecka 10
Måndag
Cajungryta med kidneybönor, ris
Mexikansk böngryta   
Tisdag
Stekt hokipanett, kokt potatis, kall sås
Rotfruktsfrikassé
Onsdag
Skinka i paprika & chilisås, pasta
Paprikakryddad grönsakssås
Torsdag
Wookpanna med kyckling, ris
Veg.wookpanna
Fredag
Pannbiff, kokt potatis, brunsås
Grönsaksbiff

Dagligen serveras salladsbord, dressing, hårt bröd, lättmargarin, mjölk, fil


fy fan! ingen höjdar mat den här veckan heller,


RSS 2.0