Vad döpte blondinen sin zebra till? pricken

Balle kan vara

Lille Per går sitt första år i lågstadiet och har en ruggigt snygg syster som går i 9:an. En dag skulle Per ta sig en dusch och syrran kom ut ur duschen med handduken omsvept runt sig.
-Syrran. Du kan väl ta av dig handduken.
-Nämen Per! Vad är det du säger. Du har väl sett mig naken förut?
-Snälla Snälla Snälla... Efter mycket tjat
- Okey då.
Syrran tog av sig handduken och visade upp sig i hela sin härlighet. Per såg först mycket nervös ut, men drog efter ett tag en lättnadens suck och sa:
-Pfiuuhhh. Roger i min klass sa till mig att du hade fått kuk i helgen!

En dag var Britney Spears Och kevin på bio.
Mitt i filmen råkade Britney fisa och hon sa "Ops i did it again"
När filmen var slut gick dom hem.
Nästa dag skulle dom se filmen med barnen
då fes Britney igen och den här gången sa hon "Stronger then yesterday"


Det står sjutton blondiner utanför en nattklubb. Vad väntar de på?
* Den sista. Man måste vara arton för att få komma in.


- Vet du vad det är för skillnad på en kofitta och
en brevlåda?
- Nej.
- Då vågar man ju aldrig skicka dig att posta brev!

ALLA KLUTTAR SPRANG RUNT FÖRUTOM ALLA GUSTAV FÖR HAN VA EN KLUTTE


söndag

Jag vill bara säga att helgen har varit lyckad, jag har haft väldigt roligt.
idag har jag varit i arninge och handlat med mamma, och sen har jag mubleratom i mitt rum, har flyttat på sängen. Det blev jätte fint:)

Hinner inte skriva mer nu för jag ska ut och röka innan gossip girl och andra avenyn börjar, kommer tillbaka efter en och en halv timme.


BYE!


FREEEEEEEEDAG

idag är det fredag och jag är super glad och pigg, känns som om hela dagen kommer bli lyckad.
slutar skolan vid 2, då ska jag och sara till täby c och byta min kjol jag köpte i onsdags, får se vad jag hittar istället. sen ska vi ta tåget hem till sara, drickan kommer strax därefter. Och sen är dags att fixa sig inför natten. Hoppas elin kommer hem i skaplig tid så hon kan vara med oss, hoppas hoppas.
Ikväll ska jag ha på mig min nya lila klänning och till de ska jag ha min silvriga bolero och blanka leggins. Jag kommer vara skit snygg, haha!

nu ska jag och mamma åka till pappas jobb och sätta upp lite julsaker och sen ska jag till skolan.
vi ses i dimman inatt!


BYE!

Glöm dina beskymmer, imorgon kommer nya

har preic kollat klart på andra avenyn, dom som inte har sett andra avenyn har verkligen missat någonting. Jag får så mycket tankar som flyger omkring i huvvet efter avsnitten. Jag älskar andra avenyn<3

nu ska jag röka och sen gå och packa en liten väska tills imorgon, imorgon ska jag hem till sara efter skolan och fixa mif inför kvällen. Godnatt!

BYE!



jag saknar dig varje skund, varje minut. jag älskar dig så hårt

kom hem från jobbet för ett tag sedan, har ätit middag och sitter nu och målar mina naglar i en härlig rosa färg. Tänkte gå och ta mig ett härlig bad snart, sedan måste jag göra lite läxor. Imorgon har jag matte prov, men det kommer nog gå bra det. Jag gillar ju matte och har även ganska lätt för mig i det.
Sen kanske jag ska hem till Mister V ikväll, antagligen inte, men får se.

jag lägntar så jävla mycket tills imorgon, hoppas verkligen det blir kul. Anna ringde och berättade att det tydligen var fest i norrtälje, så får se hur det blir det med, det är ju ett altenativ iaf.

Det härjar omkring några muppar på mitt jobb som snattar en massa saker, men det är ju ganska synd om dom med tanke på att det går i min skola och att jag känner igen dom. Så jag ska ta en titt i skolkatalogen och kolla upp namn och klass, sen säger jag bara bye bye till eran framtid.

















nu ska jag gå och ta mig ett varmt härligt bubbelbad, kyss!


BYE!


skolan

sitter nu datasalen i skolan och klickar runt på internet, egentligen har jag matlagning men jag vill inte gå ensam, alltså utan elin. Så nu har jag gjort klart tonårsutvecklingen så nu har jag en grej som jag kan pricka av på min låånga inlämningslista. slut snackat om skolan, vi går över till helgen.

I helgen hoppas jag att jag kommer ha rikigt kul, drickan är fixad nu är det bara en fest som saknas, kanske det viktigaste. Elin kommer hem på fredag, som jag kanske nämt ett antal gånger. Så det blir lite välkomen hem party först och sen hoppas jag på att vi kan ge henne en roligt kväll. Kanske börjar på samma ställe som förra helgen, lindholmen. och sen dra vidare någon annanstans.
på lördag vet jag inte rikigt vad jag ska göra, kanske ta det lungt.
på söndag ska jag och Elin julbaka iaf, det ska bli väldigt mysigt. Vi måste bara komma på VAD vi ska baka.

Nu ska jag gå ner och ta en cigg och sen ha mattelektion.



BTW, jag saknar MIN anna väldigt mycket,
kan inte alla bara komma tillbaka nu. Så det
blir som vanligt igen.


BYE!

.



morgon

klockan är inte ens sju och jag är redan redo för att åka till skolan. Efter skolan idag ska jag jobba, usch fy och blä har verkligen ingen lust till det, men jag behöver verkligen pengarna.
Ikväll måste jag ta mig i kragen och träna lite, har blivit en liten soffpotatis nu när elin varit borta, hehe. Nej nu måste jag ta och klä på mig ytterkläderna för nu börjar mamma tjaffsa.
ha en bra dag för det tänker jag!

BYE!


det bästa av allt är du

idag har det varit en helt okej i skolan. Jag, sara och sophia gick till prylis och handlade lite julmust och choklad, det gjorde susen för att hålla humöret uppe hela skoldagen. Jag hade även utvecklingssamtal idag, det gick hur bra som helst, Anna-karin var jätte poistiv hela tiden, och jag har förbättrat mig jätte mycket och har väl kompetens att få VG i de flesta ämen. Både jag och mamma blev jätte glada, så efter skolan möttes vi i täby centrum och shoppade lite.

jag fick/handlade:
- 3 ringar
- ett svart genomskinligt linne med blomtryck ( kolla bild)
- en lila klänning

och igår när jag och sara var i stan handlade jag:
- en svart mössa
- löshår
- ett par örhängen

 
här är det svarta genomskinliga
linnet men blomtryck


imorgon ska jag jobba efter skolan, sen får vi se vad jag hittar på.
Snart kommer MIN MIN MIN MIN älskade Elin hem, ååh vad jag har saknat henne, jag ska krama sönder henne när vi ses på fredag. ååh jag lägntar snart ihäl mig, men det är helt förståligt, en del av mitt hjärta har varit borta ifrån mig



nu ska jag ut och röka och sen ska jag duscha och kolla på efterlyst och insider, vi ses.


BYE!

måndag

ja som sagt är det måndag idag, usch en hel vecka kvar tills jag får sova ut igen. Är nu på pappas jobb, ska åka till skolan vilken sekund som helst. När jag och mamma skulle åka hit imose var det storm och vi satt i en bilkö från brottby till täby tog oss ca 40 min att komma hit när det brukar ta hälften så lång tid.

nu ska jag dra, ha en bra dag :)

BYE!

Bilder

  

 

 
Nu har det kommit jätte mycket snö, nu är det vinter baby!

BYE!


lördagsmorgon

Morgonen är fortfarande tidig, men jag ska snart bege mig till jobbet. Har ätit frukost och duschat i lugn och ro. Lite roligt var det att när jag gick upp kom pappa hem från kryssningen, och hans skulle sova. känndes väldigt lockande att gå och lägga sig igen asså.
Jobbar till två idag, sen ska jag nog bara hem och lata mig, ikväll vet jag inte vad som händer.

här är lite bilder från färgningen igår och hur resultatet blev

 

bild 1: start, sara hjälper till
bild 2: efter två avfärgningar
bild 3: såhär ser jag nu ut i håret

jag är inte helt missnöjd med resultatet, jag tycker att det blev bra med tanke på hur jag såg ut innan, men jag ska lägga i en färgning till idag. Silver shimmer, det kommer ta bort dom ljus röda tonerna i håret. Lägger in en bild på hur det blev sen.

BYE!

friday i'm in love

kom precis hem från en världelös fredagkväll. Har varit på runan och kollat på spelningar, ingen var så specielt bra. Drog sedan med viggo och dom till lindholmen, där det sög som fan. Vi kommer in och ingen säger ens hej, alla var så jävla osociala som man kan bli. nej usch för sånt, varför ville dom ens ha med oss då? och sedan undrar dom varför vi ska dra därifrån, konstigt? nej!

nu ska jag gå och lägga mig, ska upp vid halv åtta imorgon för att jobba, puss hej jävla hateday!

säg mig ni som vet, hur finner man kärleken?


BYE!

avfärgning på gång

ja som sagt just nu sitter jag med min andra avfärgning, svider lite i hårbotten men det får jag alt stå ut med eftersom jag varit så dum att färga håret rött.
Just nu har jag färgen orange, väldigt snygg...not... men det känns som om det hela kommer bli okej i slutet. Efter att jag har tagit ur denna avfärgning så ska jag lägga i en champange färg, ungefär som jag hade förut. Men jag kan ju inte garanterat få som förut, men bara jag blir av med den röda färgen så blir jag glad igen :)

är nu hemma hos sara, sophia är här också. trevligt trevligt, vi sitter och kollar på nått top model avsnitt. när jag tagit ut avfärgningen så ska jag gå till bussen och åka hem, så champang färgen får jag lägga i hemma. för jag måste hem och äta, är döds hungrig, skulle kunna äta upp en hel affär just nu.

sen blir det väl runan ikväll, antagligen, och sen hem för att sova tills jag ska upp och jobba imorgon, booring.

nu ska jag vara lite social med dom andra, hörs så länge, lägger in bilder på håret senare.


BYE!

Godmorgon

idag är det fredag, härligt! idag har jag bara tre lektioner sen är det helg, mys mys. Jag blir nog bara hemma ikväll, jag ka jobba på lördag morgon så det är lika bra att vara hemma då. Efter att jag har jobbat på lördag ska jag och Sara fixa mitt hår, hehe.
Jag gick upp 8 och var redan klar fem över halv 9 helt sjukt, och då hann jag äta frulle, sminka mig och klä på mig. så nu sitter jag här, 25 minuter kvar tills jag och mami ska åka, tänke gå ut och ta en cigg nu och sen träna lite på NK provet.

ses senare gullisar!

 



fin fina hår färger, får se hur det slutar med mitt hår

BYE!


godnatt

har nu fixat klart i mitt rum, blev kanske inte som jag tänkt mig men nu får jag plats iaf.
blev en hel del som jag slängde

 
och detta är ensast kläder, rätt mycket med tanka på att
jag tycker att jag har så lite kläder.

resultatet blev

 

ni som inte vet hur det såg ut innan kan tänka er ungefär de här



helst önskar jag att jag var ägare till denna stilga garderob



nu ska jag träna på NK provet, gonatt!

BYE!

thursday

imorgon är det fredag och jag vet inte vad jag ska göra. Men jag kanske ska med Martina till runan, vi skulle höras av senare ikväll om det.
Inatt åker elin till Egypten, stackarn, plågas av värmen sådär. Har lånat ut saker till henne som jag hoppas att hon har nytta för. jag kommer sakna dig gumman, du betyder så mycket! <3

Håller på och fixar och donar i mitt rum, fixar mer plats i garderroben och slänger ut det som jag inte längre använder. Känns riktigt skönt, än så länge har jag fått ihop 2 ica kassar och en jätte stor kasse. Så nu kanske jag slipper knöla in alla kläder.

Imorgon har jag naturkunskaps prov, jag har tränat lite grann men jag känner att jag inte lär mig något av det. Jag läste en timme när jag kom hem och tänkte läsa lite till nu och sen när jag ska gå och lägga mig.
jag måste ju få G på provet, eftersom det har så stor betydelse för betyget i kursen.

Nu ska jag gå och duscha för jag cyklade precis i 20 min. Jag hade inte så mycket ork idag men jag gjorde iaf nått, det är huvudsaken.



hade inga bilder på mammas inloggning
men här är jag när jag fyllde 14 år.
(mmm jag ser allt en cider där!)

BYE!


redhead

nu är man ett jävla redhead, ser för jävlig ut. vill bara tillbaka till mitt gamla blonda. känner mig som en punkare i detta.
har varit hemma från skolan idag, p.g.a att jag skulle få sitta i skolan 1 ½ timme innan vi började och att jag var alldeles föör trött i morse.
jag ska ner till centrum och ha ett avskeds fika för elin som åker till egypten inatt, skulle inte banga på att få åka med henne asså. sen ska jag åka och handla hårfärg, nått måste jag ju göra med håret. Men kommer jag någonsin få tillbaka min blonda färg? hmm...

en annan sak som bekymmrar mig, vart håller anna halonen hus? jag har skickat sms och ringt flera gånger men det är ingen som svarar.
I helgen vet jag inte rikigt vad som händer, ska vara nykter för en gångs skull iaf. Kanske sitta hemma med mamma eller nått, får se. Pappa är på kryssning med den nya båten galaxy, så vi får se vad han tyckte om den, kanske blir den som vi tjejer åker i så fall.

nu ska jag äta lunch och sen bege mig till bussen.

här är bilder på det röda håret, skit i hur jag ser ut kolla bara på färgen

   inne                                                                         ute


BYE!


min känsla är så gó

jag har inte bloggat på mer än en vecka, men det har varit mycket att göra denna vecka.
jag har jobbat, pluggat, umgåts med vänner och åkt fast med polisen.
ja det har varit en händelserik vecka.
igår var jag och vännerna på fest hemma hos jocke i angarn, det var jätte kul.
tyvärr blev sara för full så vi åkte hem vid halv ett.
idag ska jag åka till gräddö med maria hennes kille, får se vad vi ska göra ikväll.
jag har inte träffat maria på typ tre månader, sjukt länge sedan.
har saknat henne som faen!
ja som sagt igår åkte jag, elin, anna och crille fast för polisen.
vi hade brytit mot alkohollagen, HAHA!
ja så dom beslag tog våra vodkor, ringde våra föräldrar och sedan skulle crille få böter,
eftersom att det var han som hade "langat", stackarn!
"Civvarn" som snackade med mig var runt 25, rakad och allmänt snygg,
känndes så dumt att stå där, känndes som om man var 14 år igen. men men..
Dom fick väl en rolig kväll med VÅRAN dricka.
Tråkigt med kvällen blev bra ändå, fick öl av min bror istället.

Nu ska jag gå och fixa lite med mig själv och sedan checka vart maria och tomas är,
för dom ska nämnligen hämta mig här hemma.



BYE!


RSS 2.0