dan före dan

ja nu är det två dagar kvar tills vi ska åka till örebro, jag har både bra och dåliga känslor inför detta. men jag hoppas på att det blir roligt.
imorgon fyller sara 18 och då ska vi till våning och fira henne lite, sara ska dricka öl och vi andra får väl dricka cola hehe. jag känner mig ganska taskig som åker iväg när hon fyller 18 men det har varit skillnad och jag själv varit 18, visst jag har kommit in på M&G förut men nu är vi väldigt många som ska in och det kan sluta med att bara sara kommer in och hur kul blir det då. nej sorry sara men jag vill faktiskt hellre åka till örebro, jag förstår dig men vi kan ta m&g en annan helg.

snart ska jag åka iväg och jobba, väntar bara på att patrik ska duscha klart så vi kan komma iväg någongång. ikväll är jag ensam hemma men hoppas på att jag får någon på besök. a får se. nu är patrik klar så nu ska vi iväg.



xoxo

you're the one that I want

idag är det måndag och första dagen på sportlovet. Det är så skönt, jag behöver verkligen en vecka ifrån skola och allt som har med den att göra.
sitter nu hemma hos denice och ska snart dra ner till centrum och ta en fika. denice ligger i badet och jag sitter och lyssnar på kapten röd och tracy chapman. igår var jag bara hemma hos denice och kollade på one tre hill, gossip girl och beck, ibland är det skönt att bara ta det lungt.

Helgen har varit grymt bra. i fredags var vi tjejer först och förkröka hos denice sen drog vi till claes och sen drog jag och anna vidare till m&g där vi dansade och träffade massa skönt människor, gick och la mig vid 4 och gick upp vid 9 på lördagen. drog ut till landet vid 12 tiden och träffade maria. Vi kollade på film och planderade inför kvällen, vi skulle ha fest hos maria. Men alla våra planer ändrades, vi drog hem till chris och festade. Vi dansade även där hela natten till magnus uggla och andra gamla godingar. Vaknade på söndagmorgon vid halv 8 av att chris ska köra hem oss, drog hem till maria och dog.

nej nu ska jag sminka mig så vi kommer iväg någon gång, får se om Mr e hör av sig under dagen, sen blir det jobba från 5-8 sen får vi se vad jag ska hitta på.


xoxo


sköna låtar

 






 


fredag

idag är det fredag och jag är taggad på att hitta på något, får se vad som händer.
just nu sitter jag i skolan, vet egentligen inte varför jag är kvar för våran enda lektion idag är inställd pga att våran lärare är hemma och vabbar. jag och sara ska till täby och handla lite, jag måste handla mig en foundation och lite annat.
nej nu tänkte jag dra mig till täby så jag kan åka hem någongång.


tracy chapman- Talkin bout a revolution
låten är grymt hälig, får mig att tänka på en varm sommarnatt med dig i solnedången.
 


xoxo

alla hjärtans dag

idag är det alla hjärtans dag, men vem fan bryr sig? inte jag i alla fall. jag har ingen att upskatta denna dag med.
mitt huvud gör ont och kroppen ömmar, men man lever bara en gång så nu är det bara på med kläderna, på med sminket och glatt humör så kanske denna kväll blir lika rolig som gårdagens.

sorry denice för att jag drog, vet inte vad som flög i mig.

xoxo

vi ligger i med varannan vatten

nu bär det av mot vallentuna, vi kanske ses någonstanns där ute i vimmlet.
ha en underbar kväll för det tänker jag ha!



'
xoxo

fredag den trettonde

ikväll håller jag mig undan men hoppas på att tjejerna får en roligt kväll på m&g, hoppas även på att anna kryas på sig snart. jag själv tänkte möta upp denice och sen dra till alex place och gå in i dimman och glömma alla beskymmer som vilar på mian axlar just nu.

nu ska jag upp och klä på mig, tog nyss ett långt varmt bad till lugna favortiter och min nya bok som jag börjat läsa "låt den rätte komma in" boken är jätte bra, ett tips till den som gillar att läsa. nej nu måste jag klä på mig, ska ut och övningsköra med mamma.



ha en bra kväll, xoxo

du lyser över mig

har suttit och pluggat matte ett tag nu, jag hoppas att det går bra imorgon på provet. Jag vill så gärna få bra betyg i matte. imorgon börjar dagen som vanligt med lagbollspel och denna gång har vi hanboll, hoppas att det går lite bättre än innebandyn sist då. men det tror jag, för handboll brukar jag tycka är roligt. imorgon slutar jag halv 12 och då hade jag tänkt att åka hem och ta mig ett långt bad och fixa mig inför kvällen. på kvällen ska jag möta upp denice och göra något kul, dra på någon fest och bara ha det roligt, sitta och snacka med massa folk och kanske till och med ta sig en sväng om men den berömda hatten, hehe. nej men jag har inte varit på någon hemma fest på väääldigt längre, och det är något jag saknar. Har varit ute på krogen dom senaste helgerna och det har blivit lite tröttsamt, händer alltid samma sak och alltid samma personer som börjar bråka mot kvällens slut. 

fonky fresh- mina tårar blir till blod
nej nu ska jag gå till sängs och kolla på lyxfällan och sen ta mig en snabbdusch innan jag somnar in.

xoxo

tina turner- simply the best


en av dom bästa låtarna genom tiderna, lyssna och sjung med


take me to dance tonight

kom hem för ett litet tag sedan från jobbet, det har verkligen gått jätte bra idag och barnen vart otroligt nöjda över pressenterna jag köpt i 5-års pressent. pratade nyss med sara i telefon ett tag, vi har nog inte fört en dialog så längre på ett bra tag, känndes skönt att kunna prata av sig lite.
imorgon ska vi bara ha en massa föreläsningar i skolan, jag känner mig inte taggad inför det. jag tycker bara sånt är onödigt, för man sitter ändå bara där och lyssnar med halva örat och pratar med någon annan, men vi får väl se om det kommer pratas om något intressant. kanske inte ska vara för negativ.
anna stackarn ligger hemma och spyr, jag mår illa bara jag tänker på det, bara hon inte har smittat oss andra. Då blir hela helgen förstörd, jag behöver verkligen en rolig helg nu. jag vill att vi tjejer ska ha de roligt tillsammans, som vi alltid hade de förut.

vecka 9 är det sportlov och hela familjen plus lite annat folk ska till fjällen, jag vill så gärna följa med. men sara fyller 18, så jag vet inte rikigt hur jag ska göra. jag skulle verkligen behöva komma bort från allt, alla beskymmer och intriger, jag orkar inte med mer nu. det har varit så mycket på sistonde.
okej nu ska inte det här bli något deppigt inlägg så nu tar jag och säger godnatt och hoppas på en bra morgondag.



wham- wake me up before you gogo
låten är grymt härlig, särkilt min och tjerjernas dans ;)
xoxo

ELin samuelssons getbög!

Hej jag heter Elin samuelsson och jag har gjort intrång på elins blogg. Hennes lösenord är bajskorv så var inte så svårt att göra lite intrång här inte :) Elin är just nu nere i systers rum med mohammed ali sainta bratwishtin falaffel som går på iv på den här skolan. vet inte vad dem gör där och vill helst inte få reda på de heller..


nej nu ska jag gå och göra lite insest. TJARÅ!



 



sitter och funderar på vad jag ska ge till henne i alla hjärtans dag present.. någon som något tips? på bilden finns en massa godheter!

.

idag var jag och anna och fikade på fiket i två timmar, sen mötte vi upp denice, åkte till danderyd, där hämtade alex och classe upp oss, sen åkte vi till centrum, hadlade mat och drog hem till alex och kollade på "film" och tog oss en liten sväng om där på slutet.

nu ska jag gå och sova, imorgon är det innebandy :)

xoxo

.

jaha vad ska man hitta på då? jag behöver åka till vallentuna och köpa cigg men ingen vill ses och göra något. Vad gör alla en sån här dag? man är ledig från skolan, men ändå ligger man bara hemma och dör. jag kanske kunde träffa anna senare visserligen, men vad ska jag göra fram tills dess? eftersom jag bor på landet så går bussen om 40 min ungefär, och då måste jag ta den. men a jag får väl sätta mig på fiket och vänta på att någon ska höra av sig till mig, usch va mobbad jag känner mig nu.
nej men jag ska väl ta och klä på mig något och bege mig till bussen, vad jag ska hitta på det är en annan femma. men jag behöver som sagt cigg, just nu önskar jag att jag inte rökte. please call me friends!

xoxo

.

igår såg jag filmen wild child, du som inte sett den se den! den var skit bra, tycker iaf jag. men jag har ju lite annorlunda smak när det gäller filmer.



.

godmorgon! hade hoppats på att det skulle vara lika underbart väder som igår, men nej här ska det vara grått och tråkigt. Det får mig att vilja gå och lägga mig igen bara. men någonting måste jag ju hitta på? men som vanligt blir det väl till att bara ligga hemma och kolla på tv eftersom jag inte har så bra fantasi.

imorrgon börjar dagen med innebandy, ska bli kul att röra på sig, fast jag suger på innebandy.
nej nu ska jag ut och ta mig min morgon cigg
.


GE MIG SOMMAR FFS!!!


xoxo

.

jag vet inte rikigt vart jag ska börja, jag har så mkt jag vill dela med mig av. Men för att det inte ska bli en mil långt inlägg så tar jag allt kortfattat.
lördagen blev lyckat, lite tråkiga insidenter bara. Det ska alltid finnas människor som är avensjuka.
söndagen bestog av matlagning hos emil med lite folk, skräckfilm och förvirring.
idag har jag bara gått och väntat och väntat, tills slut kunde jag inte hålla mig och tog upp telefonen och ringde, nått jag kanske inte skulle ha gjort, för nu är jag bara mer förvirrad...varför gör du såhär? tala klarspråk.
jag vet inte vad jag ska ta mig till med allt, ska jag gå vidare? jag har så många känslor jag vill få ut. jag vet inte vad jag ska skriva, jag vet ju inte ens vad jag känner. men en sak vet jag..jag vill ligga brevid dig och känna hur du andas och känna din doft. jag vill ha dig hos mig, aldrig vara ifrån dig. tanken av att aldrig få träffa dig igen får mig att falla ner på knä. jag vill ha dig i min verklighet, inte bara i min dröm.


gigge- kärleks låt

en gammal "kärleks låt" som jag alltid lyssnade på när jag var yngre.


.

tack anna för den fina designen på min blogg, vad tycker ni andra?
kolla även in annas blogg på www.annahalonen.blogg.se en rikigt intressant blogg ;)

-

idag kom alex till min skola och hälsade på, vi drog sedan till prylis och lämnade tillbaka min hårfärg, fick 55:- tillbaka, allt jag äger just nu. Sen drog vi ner till tuna och fikade, skit mysigt. satt och snackade ett tag, sen tog vi bussen mot danderyd, på bussen började vi prata om alla minnen vi uppleft, gud vad jag saker tiden med henne. sommaren 06 är oförglömligt, lätt den bästa sommaren i hela mitt liv.
sen åkte jag till arninge med mamma och handlade nya skor åt mig, ett par svarta stövlar ( likadana som jag hade förut, fanns inga andra jag ville ha ), sen ett par vita tygskor.
i
imorgon börjar dagen med basket, det ska bli skönt att rör på sig. Fast jag har en jäkla träningsvärk från vollybollen, men det går över det med.


hur ska jag göra på lördag? M&G i vallentuna eller krogen i norrtälje?

xoxo

.

sorry för min fula design men jag fattar mig inte på det här och nu orkar jag inte förtsätta försöka ändra, får göra det imorgon, nu har jag bråttom för nu har jag missat en hel del av sex and the city!

.

ikväll kommer den bli en hel del tv tittande för min del, har inte så stor ork till att göra något annat.

19:30 sex and the city
20:00 bygglov (endast för att fördriva tiden till 21:00)
21:00 ANDRA AVENYN!
22:00 ruels of engagement


sen blir det nog sovdags för mig.
helgen kommer bli lång för mig, är ledig måndag och tisdag så får en helg från fredag- onsdag, fett najs!
nu ska jag till sängen och lägga mig, ha en bra kväll.



xoxo

.

gokväll', idag har jag inte gjort så mycket. Dagen börjde med att vi hade idrott, vi hoppade trampets, det var helt okej. Skönt att röra på sig lite. Sen var det dags för lunch och sen hade vi svenska sen slutade vi för dagen, najs skoldagkan jag säga. Efter skolan åkte jag och sara ner till centrum för att möta kippe, vi tog en cigg sen begav sig jag och sara till fiket och tog en fika. Efter ett tag kom adam, vi satt ett tag och snacka och gick sen och köpte hårfärg till mig. Sen tog jag och sara bussen hem till henne, där patrik hämtade mig efter en kvart.

nu har jag precis färgat håret och sitter och lyssnar på Dia psalma, VET NI VAD!! dom kommer till peace&love, fatta va coolt. backyard babies kommer även, det kommer bli en sjuk najs festival. Det är tusen andra bra band som kommer också.


Dia psalma

 
backyars babies

imorgon börjar dagen med extra idrotten, jag, elin och anna och resten killar, jiihuu hejja oss! nu ska jag ut och ta en cigg.


xoxo

.

dålig upptatering för min del, men jag har märkt att jag är en periodare. Men det ska vi väl försöka ändra på. Igår fyllde patrik 20 så vi var i kista och åt middag med famijen, det var jätte mysigt. sen åkte vi hem och åt prinsess tårta, mums!

grattis bäste storebror.


idag ska jag färga håret, mer vet jag inte. men jag måste sticka till bussen.

xoxo

RSS 2.0