på väg

nu är jag på väg till lofsdalen.
förlåt tjejer om jag sviker er i helgen men min magkänsla sa att jag skulle åka med.
jag har ju trotts allt sett fram emot att åka upp nu på halloween sen flera månader tillbaka.
vi ses ju snart igen och har tusen helger framför oss för att ha roligt.
Det är ju inte så att jag åker bort halva livet.

Jag kommer säkert ångra mig imorgon när ni ringer och säger hur kul ni har det på festen, men men.
Jag kommer sakna er dom här dagarna, jag älskar er nu och föralltid.


BYE!


du vänder på sanningen

just nu så känns allt skit här hemma, vi bråkar varje sekund som går. Aldrig kan vi uppskatta varandra och dela glädje, nej här ska man berätta hur mycket man hatar den andre och hur meningslös den är. Jag vill härifrån nu.
ska bli skönt att komma hem till Anna, bara skratta och ha roligt.
Som sagt ikväll blir det filmmys hos anna, sen ska jag sova hos Elin inatt.

imorgon ska jag och elin åka till Väsby och kolla runt lite, det är alltid skönt att göra något istället för att bara sitta hemma och lata.

BYE!

dela striden med mig

Har inte bloggat på väldigt länge nu, a förutom för en sekund sen men de räknas inte. Hela helgen har jag spenderat med Crille i nynäs. Har kännts både bra och dåligt mellan oss, men jag är inte redo för att binda mig med någon. Det finns så mycket annat jag behöver lägga min tid på t.ex mig själv, min familj och framför allt mina vänner. I helgen har jag verkligen saknar mina vänner enormt, det finns inget annat här i världen som kan få mig att lägnta hem så mycket som dom.  Jag skulle aldrig kunna leva utan dom, det är ju dom som får mig att le när livet känns skit det är ju dom som får mig att fortsätta när jag helst vill ge upp.

Igår var jag på hockey match i väsby med my lovers Elin och Anna, tyvärr förlorade ormsta med 12-2 eller hur det blev till slut.  Matchen var i alla fall skit dålig. Orkade inte ens kolla på den sista perioden.

idag ska jag och elin åka och träna och sen ikväll ska vi kolla på film, mjauu va mys!

Vet inte hur jag ska göra i helgen, ska jag stanna hemma och festa med vänner eller ska jag åka upp till fjällen och ta det lungt som jag egebtligen behöver?


BYE!


in you eyes I se the sunshine



Jag finns för er när det stormar på havet

BYE!


Problemet i Sverige är inte att det växer så det knakar, utan att det knakar utan att växa.

Godmorgon!
Idag är så sjukt trött, känns dom om det kommer bli en seg det. Plus att det är jätte kallt. Hoppas verkligen att vädret blir varmare framåt dagen. Hatar att vara ute på förskolan när det är kallt.
Sitter nu och dunkar lite musik för att försöka få lite liv i mig, det verkar inte funka så bra. Ska gå till bussen om en kvart. Då blir det att slänga på sig tjocktröja och halsduk.
Måste komma ihåg att köpa cigg i kiosken innan jag börjar, annars lär ju inte dagen bli så mycket bättre.
Ska ha en lek med barnen idag, funderar på att måla med vattenfärger. Det är så svårt när barnen är så små, dom klarar ju inte av så mycket, eller dom fröstår inte vad dom ska göra om man är för avancerad. Men det löser sig säkert.



BYE!

jag har egentligen ingen ork för att skriva detta inlägg men gör det ändå, bara för att. Ska snart gå och lägga mig är sjukt trött, imorgon börjar jag halv 9 som vanligt. Slutar vi ca 3 och då blir det att bege sig till gymmet med elinpelin.

På fredag tänkte jag bjuda mina barn på glass med strössel och choklad/cola sås, det är deras favorit tydligen.

elinpelin♥elutt

BYE!


Igår serverade jag på Irres 50 års fest, fick 500:- som tack för hjälpen. Fick mer än vad jag trodde, tack tack Irre! Så nu har jag lite pengar så nu ska jag åka och köpa mig ett par Cheapisar ( cheap monday ). Jag gillar passformen på dom, lite högre midja ( trycker in höfterna ) och stuprör. nog om det.
efter att jag serverat klartvi 10 på kvällen så kom min storebror och hämtade mig och tjejerna, vi åkte till lollans fest i brottby. Det var helt okej, elin och martina drog hem, tråkmånsar! men jag, anna och sara var kvar och parta till ca halv 3. sen var det dags att åka hem.
min mobil var cp igår, den stängdes av hela tiden och jag fick inte tag på någon, som t.ex. sara stenvall. jag är ledsen gumman.

nu har jag duschat, fixat mig och ätit lite lunch och ska om ett tag åka hem till mormot och morfar. Mormor har fyllt år så hon ska bjuda på middag. ska bli mysigt.




♥ GRATTIS LOLLAN PÅ 17 ÅRS DAGEN ♥


BYE!

Tonight a gonna be high!

Nu har jag städat hela mitt rum, det blev fint till slut. Nu kanske man till och med vågar bjuda hem någon. Jag har även fixat mig klart, nu är det bara att vänta på att roger ska komma och köra mig till elin pelin.

Jag har hittat min älsklingslåt, den är hela 14 minuter lång, de är massa olika låtar som är remixade. Jag har haft den i typ 4 år men har inte upptäckt den än, jag fick den när jag lånade millans mp3 i typ 8an. Den heter hunas2, jag gillar låten som mest där när 2 min, 5 min och 8 min gått.  
LYSSNA HÄR:



nu ska jag ut och ta en cigg och sen se till så att pappa sätter på sig rätt kläder : )

BYE!

i image you next to me, hitten on to ecstasy!

godmorgon!

har precis ätit frukost och tagit en cigg, snart ska jag städa mitt rum. Igår var jag, elin, jocke, linus och anna hemma hos anna och hade en chill kväll med buzz och singstar. Skönt att ta det lungt för en gångs skull.
Idag ska jag fixa med rummet och sedan tänkte jag ta en promenad i de vackra höst vädret, sen ska jag fixa mig och åka och hämta elin för att sedan åka till Irres 50-års fest där vi tjejer ska servera. Sen får vi se vart kvällen bär oss.

Nej nu ska jag gå och röja i mitt rum som ser ut som jerusalems förstörelse, som min mamma brukar säga.

BYE!



.

Kalla mig

 

BYE!

onsdag kväll

idag har jag varit hos tandläkaren och kollat min tand, fick även reda på att jag har ett hål i en annan tand. Det var ju inte så kul, men det ska jag fixa den 2 decemer. Min tandläkare heter peter och är väldigt duktig, han har även alla de nyaste verktygen, så när han fixar ett hål så använder han sig av laser, helst smärtfritt. Ingen borr här inte, nej han har gått vidare från 1900- talet och gått in i 2000- talet. Ja det var så han sa.
jag har även varit och handlat i täby centrum, hanlade:
- ett haldband
- örhängen
- lösnaglar
- extra lim till mig och elin
- hårspänne
- nagellack
klart man måste göra av med lite pengar nu när man bara legat hemma i två dagar. Så nu är det error på kontot, nej då, det finns faktiskt hela 164:- där.
Fredag blir det en kväll med elin, och på lördag blir det irres fest. ska bli kul.

Ikväll ska jag kolla på oskyldigt dömd och sedan somna i skaplig tid, för imorgon ska jag till förskolan. Men först till skolan klockan åtta, för då ska jag ha matlagning. Och sen efter allt ska jag åka och jobba på prylcenter.

nej nu ska jag gå ut och röka och sen sätta mig vid tv och mysa med mami.

BYE!

picture of me










BYE!

onsdag

sitter nu vid datorn och äter frukost, ska inte till APUn idag heller. Jag ska till tandläkaren isället och kolla min onda tand. hoppas dom rycker ut den eller nått så man slipper smärtan. Ska ta bussen 13:23 hemmefrån, ska då åka till täby c, köpa lösnaglar och lite annat skoj. Sen ska jag promenera till pappa så han får köra mig till tandläkaren i Viggbyholm.
nu ska jag ta och ringa elin för nu ska jag ut och röka.

jag kramar om min nalle och tänker på dig, mitt hjärta känns tomt för jag lägntar efter dig,



BYE!


typiska partylåtar hos sebbe



sen låten till min storebror


BYE!

.

jag stannar upp men tårarna rinner
jag vänder tillbax för o torka mina kinder
Allt runt omkring det bara försvinner
Jag blickar tillbax,
vill inte ha dessa minnen
Riktiga vänner man vet att dom stannar
Men efter tiden som har gått blir ingenting desamma

minnen kommer upp i hjärnan samlas som en stämpel i pannan
dåliga minnen när jag hängde på stan
tjaffsa och bråka som ett litet barn
Flumma och va dumma
hängde med grabbar som va skumma
Alla dessa minnen får mej att släppa en tår
Vad fan har jag gjort alla dessa år?
Vänner försvann
tårarna rann
Alla dessa minnen följer mej till döden
fatta det här är mitt öde
har skadat så jävla många människor
mest av allt har jag sårat min mor

förlåt



BYE!

tisdag

jag är hemma idag, var sjukt trött imose plus att jag har en visdomstand som är på väg att komma fram. Ni som tror att jag är efter så tror ni fel "De tänder som sitter längst bak i varje käke kallas för visdomständer. De kommer fram vanligtvis när man är mellan 18 och 25 år." så nej jag är inte efter. Igår fick jag hem skolfoto, usch vad jag såg ut. Men jag orkar inte bry mig om det, för det fanns ju dom som såg värre ut. 

 Snart fyller min kompis Lollan 17 år, grattis i förskott. Jag minns då hon fyllde 14 när vi åkte birka paradise, fy fan va kul vi hade. Vi ljög och sa att vi var 17 år, haha vi trodde att vi var skit gamla, och nu när man är 17 så kan man inte ljuga längre. Vi var fan bara 14 år, vi drack, dansa och strulade med killar? . Stackars killar, dom begick ett stort brott den natten. Så tänk på det killar, tjejerna behöver inte vara så gamla som de säger att de är.

Sen när Anna fyllde 17 år så åkte jag, elin, denice, martina och anna såklart plus allas mammor, fy fan va kul vi hade asså. Förutom martina som somnade vid halv 11 på kvällen och jag som fick glas in i hela benet, men va fan nu har man ju ett minne för livet sen den resan. Och jag och elin som började bråka om den där killen som jobbade som elektriker på båten, han var inte ens snygg, han förstörde våran kväll. HAHA! och elin tar hand om det enda utlänningen på båten, hahaha!
Snart åker vi igen, ska bli så jävla kul. Men den här resan ska bli ännu bättre, och den här gången ska jag fan ha en egen säng, sisst hade vi inte ens egna sängar utan fick dela, haha. För ingen ville ju sova med mammorna.




nej nu ska jag ut och sätta mig i de fina vädret, det är en väldigt fin tisdag trotts alla beskymmer.



BYE!


måndag kväll

kom precis hem från ishallen, fy fan vilken match. Vi förlorade med 8-1. jag trodde där ett tag att jag skulle mörda motståndarlagets tränare, han var så jävla sjuk. Han skrek oavbrutet och ett citat han sa var "nu ska vi gräva ner dom som en jävla terrier"  hur jävla normalt är det?
ful som stryk var han också.
Ormsta kämpade ändå på bra, men dom måste få upp en bättre kondition och passningsspel, dom måste träna mer på vart dom har varandra. och den där jävla domaren Gösta Jonsson han kan ju gå och ta sig någonstanns, han är så jävla kass, dömmer helt fel och kan fan inte ens hockeyns regler. Jävla idiot.

imorgon ska jag upp kvart över sex, böjar skolan kl 8 och då blir det matlagning och sen direkt till APUn.
Kanske ska sova hos sara imorgon men jag får se, känner mig faktiskt inte så bra just nu.
tränign imorgon också, när ska jag hinna med shoppingen?
Denna helg kommer gå åt helvete, jag kommer inte hinna träffa maria som jag bestämt. Fan är inte glad på något just nu. Så nu ska jag gå och lägga mig. GODNATT!

BYE!


måndag eftermiddag

dagen har varit sjukt seg idag. hade ett samtal med min handledare idag, då jag fick ställa mina frågor och hon berättade en massa intressanta saker + att hon tycker att jag är oerhört duktig och begåvad med det jag gör, yes!
kännde mig väligt stolt när hon sa det.
sitter nu hemma hos sara, har precis tagit en fika med henne och elin. Nu är vickan påväg hit, sen ska vi laga middag och sen ska vi iväg på hockey match.

måste till täby någon dag i veckan och shoppa lite, så får se när jag har tid.

BYE!

tidig måndag

lördag kvällen blev lyckad, kanske lite föööör mycket alkohol. Men men.
igår låg jag jag bara hemma och slappade, hade inte så mycket ork till att göra något direkt.

idag är det andra veckan på APUn, hoppas att denna vecka blir lika rolig som förra. Ska vara mer med dom stora barnen nu. Har inte fått lika bra kontakt med dom.
Efter APUn ska jag åka och träna med Elin, ska blir skönt att röra lite på sig efter gårdagens degande.

I helgen (lördag) har Annas mamma 50-års fest, och vi tjejer ska servera, ska blir riktigt roligt. Igår fick jag ett oväntat samtal från en människa, jag blev riktigt förvånad. Hoppas att det blir något mer med det. haha!
nu ska jag packa mina sissta saker och sen åka med mamma till brottby för att sedan ta mig till bälstaberg.


BYE!



lördag

nu bär det av mot elin, fixa sig till kvällen.
sen blir det erikslund där vendela och gänget har ferre!

BYE!

.




jag har verkligen ingenting att göra, har så jävla tråkigt. Går mellan sängen, datorn och balkongen.
Jag har fixat dricka tills ikväll iaf, skulle få köpa några öl av adde, tack tack!
Jag har inget att göra men är ändå stressad, jag vet när jag ska hem till elin eftersom hon inte svarar, hon är troligen ute och övningskör. Mamma åker vid halv 5, så ska jag med henne så måste jag börja packa nu. Ska jag vänta tills hon kommer hem vid 8 så kan jag lika gärna gå och lägga mig. Så nu är det bara att gå runt och vänta på svar från elin.


BYE!

elins fredagsdikt

du dödade min själ
du våldtog mitt hjärta
du satte eld på min kropp
sen vände du dig om och gick
du vänade dig aldrig om
för att se mig en sista gång
du tog hela mitt liv ifrån mig
säg mig nu, varför älskar jag dig än?

BYE!

lördag

hellu!
igår var jag i norrtälje och bowlade med lollan, det var kul det. Sen åkte vi runt i jalles bil i typ 2 timmar, sen var det dags för att åka hem. min snälle bror hämtade mig i brottby, men först körde vi hem lollan och hennes kille.
ikväll ska vi tjejer på födelsedags fest i erikslund, vendela fyller 17 år. grattis grattis!
hoppas på att det är några roliga människor där.
idag ska jag träna lite, tänkte ut och gå, cykla lite och göra några maskiner.
nu ska jag ut och röka och ringa elinpelin.

Om kärlek vore tid skulle jag ge dej en evighet ,
för jag älskar dej mest av allt och du är det bästa jag vet.
Jag är bara din och det kan ingen ändra på ,
skulle göra allt för dej och du vet att jag känner så.
Jag älskar din hud & ditt hår i solskenet.
Du är så jävla fin och hela världen vill jag ge dej.
Hoppar du så hoppar jag , gråter du så gråter jag.
Jag älskar bara dej och du får mej att må så bra





BYE!

.

skriker ut i luften, fan jag pallar inte vänta
sätter mig ner och andas, fan jag pallar inte tänka
känner ingen lycka, för det finns inget sådant
kärlek är bara sex, och efter det så blir man sårad
ska jag beskriva livet, blir det lätt med ett ord,
förkrossad!

__________________________________________________________________________________

jag bad en bön till min gud, om att lyckas i livet
sen träffade jag dig, jag fick min lycka
Elin, jag älskar dig, du har mitt hjärta i din hand





BYE!


torsdag, imorgon är det fredag

dagen har varit helt okej, barnen har farit runt som dårar på förskolan. Så nu är jag helt slut i huvvet. Efter APUn träffade jag sara en snabbis, sen åkte jag och elin och tränade. Det var riktigt skönt. Efter en timme och en kvart var vi klara och då var det dags att ta sig hemmåt. Kom inte hem förens sju. Så nu har jag ätit middag, duschat och städat mitt rum. Nu vågara man ju bjuda hem någon igen. Det var inte klokt hur det såg ut. Kläder och skor överallt + en massa läxböcker som hade gömt sig under allt, nu slipper jag leta efter dom också.
Ska kolla på andra avenyn nu, har haft så mycket att göra i veckan så har inte ens hunnit se det.

HELGPLANERING
fredag: ingenaning? ta det lungt antagligen.
lördag: träna på morgon med elin, lokal-fest i erikslund
söndag: ligga hemma och slappa.


jag och sara med våra
sexiga ansiktsmasker!


BYE!

tomorrow are you gone

tjenixen!
kom precis hem från min APU. Blev inget gym idag så jag ska sätta på mig cykeln och cykla en halvtimme, och sen ska jag ut och gå spåret i vallentuna med mamma innan patriks hockey match börjar. Det ska bli rikigt kul och se honom spela, han har ju inte spelat på ett tag nu. Har kännts lite konstigt när man inte har varit på matcherna.
Dagen har gått jätte bra, alla barnen har varit urgullig. Jag vill bara ta hem dom. Särskilt den där lilla killen som kissar på sig stup i kvarten, han är så j*vla söt, och det gulligaste är att han inte kan säga mitt namn, han kallar mig istället för ilin.

nej nu ska jag gå och träna innan jag blir allt för trött.



jag lägntar som fan tills vi står där igen, det var en sån härlig känsla.
( checka min snygga min och elins micheal jacksson näsa, HAHA )



BYE!

till er som minns hur de var, bla bla bla bla

kom precis hem från hockeymatchen, den var rikigt dålig 12-0 till vallentuna.
inatt sover jag hos sara, skönt att komma hemmefrån lite.
imorgon är jag på förskolan mellan 8.15 och 15.45, jag är nöjd med min APU plats.
det är alltid jobbigt i början när man inte känner alla, men det blir bara bättre
och bättre.
Efter APUn ska jag åka och träna med elin, det ska bli riktigt skönt.

pratade precis med pelle, han hade också varit på hockeymatch och nu var han på
väg hem. får väl se om vi ses någongång, känns som om det aldrig lär hända med
tanka på han "bokade" liv. Det är bara att du ringer pelle ;)

pratade med jocke igår, det var år och dar sedan vi hördes av. vi bestämde att vi
skulle ses någon dag. det ska bli rikigt kul, har saknat honom så.

ska gå och sova nu, ska upp sex imorgon bitti.
BYE!

.

•1)      rökt/ röker ciggaretter [x]
2) dricker/ druckit alkohol [x]
3) sovit i samma säng som någon med samma kön [x]
4) sovit i samma säng som någon med motsatt kön [x]
5) Hånglat offentligt [x]
6) Varit kär i nån av samma kön [x]
7) haft sex med 2 stycken på samma kväll [ ]
8) kollat på porr [x]
9) köpt porr [x]
TOTAL: 8

•2)     
11) umgåtts med mördare [ ]
12) gett någon sömnmedicin [ ]
14) ljugit för en vän [x]
15) smugit ut ur ditt hem [x]
16) gjort något farligt [x]
17) skärt dig själv [x]
18) gjort någon illa [x]
19) önskat att någon ska dö [x]
20) sett någon dö [x]
TOTAL: 7

21) haft utegångsförbud [x]
22) stannat ute hela natten [x]
23) ätit ett helt paket glass för dig själv [x]
24) varit hos en psykolog [x]
25) varit hos en drogrehabilitering [ ]
26) rakat av ditt hår [x]
27) gjort sönder någons biljett [ ]
28) varit med på göra sönder något [x]
29) varit på en fest [x]
30) vart på en bar [x]
TOTAL: 8

31) vart på en vild fest [x]
32) sett the Mardi Gras [ ]
34) vart i afrika [ ]
35) sniffat något [x]
36) bär/burit svart nagellack [x]
37) bär armband [x]
38) bär t-shirtar med tryck [x]
39) lyssnar på rapp [x]
40) äger en 1 kr cd [ ]
TOTAL: 6
41) vart goth [ ]
42) klätt dig horit [x]
43) vart punkare [ ]
44) vart alternativ [ ]
45) stulit något [x]
46) vart så full att du knappt inte kommer ihåg något [x]
47) svimmat [x]
48) vart full och trillat omkull [x]
49) vart förälskad i en granne [x]
50) haft någon snokande i ditt rum [x]
TOTAL: 7

51) snokat i föräldrarnas rum [x]
52) haft sex med någon av samma kön [ ]
53) vart på en konsert [x]
54) förstört något på en konsert [x]
55) blivit kallad slampa [x]
56) kallat någon för slampa [x]
57) installerat högtalare i din bil [ ]
58) gjort sönder en spegel [x]
59) vart i samma rum som någon som har sex [x]
60) använt någon annans tandborste [x]
TOTAL: 8

61) consider ludacris är din favoritrappare [ ]
62) sett en olagligt nerladdat film [x]
63) laddat ner filmer olagligt [x]
64) skolkat [x]
65) ätit diskmedel [ ]
66) gått på intervju [ ]
67) mobbat någon [x]
68) gått ifrån en resturang utan att betala [ ]
69) tänt eld på något [x]
70) ljugit om din ålder [x]
TOTAL: 6

71) ägt en liten lä6genhet [ ]
72) snott din kompis pojkvän [ ]
73) velat ha kompisens pojkvän [ ]
74) vart i bråk med polisen [x]
75) pratat med en främling [x]
76) kramat en främling [x]
77) kysst en främling [x]
78) liftat med en främling [x]
79) blivit sexuellt utnyttjad [x]
80) utnyttjat någon sexuellt[x]
TOTAL: 7

81) träffat någon du träffat på nätet [x]
82) vart inne på datorn i 12 timmar i sträck [x]
83) pratat i telefon i mer än 5 timmar i sträck [x]
84) kollat på tv 12 timmar i sträck [x]
85) vart vid en eld [x]
86) blivit kallad dålig förebild [x]
87) vart förbannad [x]
88) gjort ett elakt spratt på någon [x]
89) dansat på en fest [x]
90) fuskat på ett prov [x]
TOTAL: 10

91) fuskat på en läxa [x]
92) gett bort något du gjort själv [x]
93) blivit puttad i en pool [x]
94) lekt i en pool [x]
95) kollat på mtv 5 timmar i sträck [x ]
96) vart kär i någon som är 10 år äldre än du själv [ ]
97) vart kär i någon som är yngre än du [ ]
98) använder eyeliner [x]
99) använder foundation [x]
100) skrattat åt någon som blev sårad [x]
TOTAL: 8


TOTAL: 69

10-20= goodie good
21-30= a little rebelious
31-40= getting hot baby
41-50= rebel
51-60= total bad girl/boy
61-70= bitch/asshole
71-80= cant believe you made it this far
81-90= fucking bad ass
91-100= see u in hell

BYE!


tiden har gått så snabbt




en bild på min härliga fejja



en liten bild från jobbet



en ful bild som jag aldrig lär glömma

BYE!


.

jag vill bara härifrån, till en bättre plats,
där jag kan börja om och leva livet på rikigt.
jag orkar inte med dig längre, dina ord och
dina slag bildas som en klump i halsen och
jag kan snart inte andas längre.
jag tänker gå vidare nu, leva ett normalt liv.
där solen alltid skiner och kärleken alltid värmer.

Även om du tog tillbaka allt som du har sagt
Även om du grät och sa "vi älskar dig".
Även om du så förlåt för allt som ni har gjort'
Skulle jag aldrig se åt er igen, jag svär!
Om du lovade att ändra dig och allt skulle bli normal
Om du sa"jag kommer alltid att älska dig"
Skulle det inte spela någon roll
Du har sårat mig mer än du tycks förstå,


BYE!


du kan dra åt helvete

det blev inge bio idag, vi laddade ner filmen istället.
men tanke på hur fattig jag är just nu så var det lika bra.
så nu ska vi skära lite gurka och morötter och mysa framför
filmen.
denna dag blev inte alls som jag tänkt mig, det regnar som fan
och jag har pms anfall varannan sekund på grund av DIG.
inget blir som jag tänkt mig, allt går åt helvete.



en liten bild från i sommras på mig, sara och vickan.

BYE!


Exactly the way I feel

I decided
To write you this song
Just to let you know
Exactly the way I feel
To let you know
My love's for real
Because I love you
And I'll do anything
I'll give you my heart
My everything
Because I love you
I'll be right by your side




BYE!

you always gonna be a trash hoe!

  

Vaknade vid halv 11 hos sebbe och var skit hungrig och trött
ringde mami, hon kom och hämtade mig runt 11.
sitter vid datorn med gårdagens kläder, smink och världens största frilla
känner mig väldigt äcklig.
ska snart hoppa in i duschen och sen ta tåget till sara
jag och sara ska på bio och se Mamma mia!
jag har inte varit på bio på åratal så det ska bli jätte kul.
egentligen ville stoffe att vi skulle ses idag
men jag orkar verkligen inte åka till haninge
sorry stoffe men sara är mer värld.


kärlek vad är det för skit?
den hittar ändå aldrig hit!



BYE!


.


ikväll ska vi ha roligt tjejer, ingenting ska få förstöra min kväll!




BYE!



lördag

Spenderade kvällen igår hemma hos sebbe med lite folk, alla var jätte trött så vi låg och halvsov till nattbuss 807. Kom
hem vid 12 snåret och tog två aldvedon och somnade på två sekunder. Nu ska jag alldeles strax åka och jobba, sen ska jag träna med Elin och sen ska jag väl hem och lata mig. Jag har ingenaning om vad jag ska göra ikväll, men det får bli som det blir.
Jag hade bestämt mig för att ha en vithelg men jag vet inte om jag klarar av det, igår när vi satt i centrum och väntade på Tova så kom jätte mycket folk bärandes på flak och systemkassar, där satt jag och elin med varsin godispåse och skulle kolla på film, på en fredag kväll.


jag hinner inte skriva mer ska åka nu.

BYE!

I'm in love

I don't care if Monday's blue
Tuesday's grey and Wednesday too
Thursday I don't care about you
It's Friday, I'm in love

Monday you can fall apart

Tuesday Wednesday break my heart

thursday doesn't even start

It's Friday I'm in love

Monday you can fall apart

Tuesday Wednesday break my heart

thursday doesn't even start

It's Friday I'm in love


torsdag

sitter i kulan med elin, vi skulle egentligen ha matlagning men när  vi kommer till skolan får vi reda på att vi inte ska ha någon lektion. skitkul! så nu sitter man här och har rast i en timme till.

ute är vädret grått, en liten solstråle syns mellan trädens vackra färger. jag hopppas atrt det blir fint väder idag med tanke på att jag och elin ska till rimbomarknad. Vi ska endast ditt för att handla underkläer, dom har så jävla fina trosor där, och det bästa är att det är så billiga, man får 6 st för 100 kr, det är sjuuuukt billigt.

ikväll ska jag sova hos martina med tjejerna, det blir mys.
imorgon hoppas jag på att tova och jessi kommer till oss, jag saknar dom, jag önskar att dom gick kvar i klassen, vi hade alltid roligt tillsammans.

       jag älskar er



BYE!


RSS 2.0