you look so fucking god!

Kom precis hem från att ha övningskört med mamma, det gick väldigt bra idag, känner mig stolt. skulle jag sätta mig på en skala mellan 1-10 skulle jag faktiskt få en 8, jag gjorde bara ett fel, glömmde att trycka ner kopplingen i en korsning, men det gick bra.
idag har jag, elin, denice och tiare suttit i solen och rökt vatten pipa, sen kom tiares kompis amanda, vi snackade lite ett tag, sen gav vi oss av mott ormsta station där tiare skulle möta felix, men dom hade missförstått varann så han var vid ormsta skolan, så jag elin och denice gick till tåget, dom tog tåget hem och jag väntade några minuter sen kom mitt tåg. Denice gick precis av bussen i brottby när jag åkte förbi. så jag tuta lite, hihi! bus!
Nu ska jag ut och röka sen raka vägen till duschen sen bums i säng. ska kolla lite programm på tv.

- Insider 22.00
- House 22.40 - krockar lite med insider, men får sappa lite
- jackaas 23.00

gonatt mina kära läsare, imorgon börjar min dag med en promenad med mami, sen har jag idrott som första lektion, så det blir dubbel pass för mig, goddie goddie !

blod, svett och tårar

dom orden beskriver min kryssning väldigt bra. Kanske inte låter toppen men det var de kan jag säga. jaja!

Angående min träning
kom nyss hem från en promenad med mamma, vi var jätte duktiga idag, en stjärna i kanten till oss. vi gick power-walk i 50 minuter, vi gick upp för långa branta backar i snabb tackt, kan säga att det blev väldigt svettigt.
nu känner jag mig mycket bättre, det är inte långt kvar till sommarlovet nu, kommer jag nå mitt mål? jag hoppas det. tyvärr så kan jag inte berätta vad mitt mål är, för då är det fler än jag som vet om jag skulle misslyckas, så ni får bara hålla tummarna för mig. Jag vet vad mitt mål är i alla fall, och jag ska nå det. Nu är det bara en massa jävla-annamma! jag ska börja gå varge dag, jag går ju nästan varje dag nu, men nu ska jag bestämma att jag ska göra det, så det blir ett måste, annars är det så lätt att säga "imorgon" jag är trött att höra det från mig själv, jag måste verkligen ligga i nu om det ska bli något resultat. Sen ska jag börja gymma 2 dagar i veckan iaf, måste rätta mig så mycket efter mina jobbtider. men ska försöka gymma måndag/onsdag eller fredag, beroende på vilka dagar som passar bäst.
kommer nog inte bli så mkt gymma vecka 19-20 så då måste jag ligga i extra mycket med promenaderna. jag och mamma ska ta en ny väg, som tar cirka 1.5 timme, kommer bli jobbigt, men kommer känna mig så bra efteråt.

Mitt besök på min APU-plats
idag var jag på besök på min kommande APU-plats. dom tog emot mig med öppna armar, jag storm strivdes från första stund. känner på mig att det kommer bli två roliga veckor, barnen var så söta. Dom fångade mig redan efter nån minut, sen var jag deras "bästis". Barn är så härliga, dom skämms inte över något.
min morgon startade inte så bra direkt, jag skulle ta moppen till karby, för att jag skulle åka hem sen efter och hämta trningskläder och äta något innan jag drog iväg till tåget och möta elin och sen dra vidare till gymmet, men nej så blev det inte.
Jag startade moppen, allt gick galant, jag kör iväg mot karby, men efter halva vägen tvär dör moppen. helt sådär bara, den vägrar att starta, så jag får ringa mamma och be henne komma, jag får rulla moppen 200 m, och det kan jag säga, det var inte lätt, min moppe vägen nästan 100 kg, det var svintyngt i uppförsbacken. Det slutar med att jag kommer försent och att pappa och patrik fick hämta den efter jobbet.
så där kommer jag nervös för att jag är försenad första dagen. men det gjorde inget, hon var förstålig.
när jag var klar kommer mamma och hämtar mig och jag åker med till pappas jobb, sitter och snackar lite med allt och alla. sen slog klockan halv ett och då var det dags att åka till prylis och jobba.
det var inte så mycket folk idag, det var skönt.

nu ska jag gå in i duschen och sen gå och lägga mig tidigt, är väldigt trött. ha en bra natt<3


vacker som en sommarnatt

sitter i skolan och har en skit tråkig lektion, skulle hellre vilja vara ute i sommarvädret, bli bruun, åh vad jag lägntar till sommarlovet, midsommar och arvika.
gud va jag tjatar om arvika. men för mig är de en jätte stor grej, när jag frågade mamma om jag fick åka trodde jag att jag skulle få ett rakt nej! men det fick jag inte, nej hon skulle ringa och höra med Irene, Annas mamma, och dom kom fram till att det var helt okej. det är ett stort steg för mig, mina föräldrar litar på mig nu, så det är bäst att inte göra bort sig.
sen ska elin och anna komma ut till mig på midsommar, det ska bli skit kul. ser fram emot det jätte mycket:)

efter vi har slutat ska jag jobba, pust och stön! orkar inte men måste ha pengar. sen efter jobbet måste jag köpa cigg, drygt! för jag måste stanna upp i centrum då.! vänta en timme typ på nästa tåg, men jag får komma på nått bra att sysselsätta mig med. men nu ska jag göra lite vettigt.


image50

borta bra men hemma bäst

jag återvänder till min gamla blogg, känner mig mer hemma här. blev aldrig vän med blogspot. Allt var så krånligt.

Morfar ligger på sjukhus :/ , känns inte bra alls, det är lika stor chans att han lämnar oss som att han kommer tillbaka. Men jag känner det på mig, jag vet, morfar kommer klara av det här. Han är stark. För er som inte vet så har min morfars bror precis gått bort och det var väldigt tungt för morfar, han älskade sin bror. det var hans bästavän.
så morfar har inte haft det så lätt på sistonde. så nu kommer allt på en gång. jag vill inte prata mer om det, jag vet inte vad jag skulle göra om morfar lämnade oss.

jag var i stan igår med denice och elin, shoppade lite grejer
- ett korallfärgat linne på gina tricot
- ett par coola trosor på gina tricot
- foundation
- solpuder
- en ny neccesär

jag är glad att jag inte köpte något onödigt, jag har en tendens att köpa upp alla mina pengar på saker bara för att handla.
men nu har jag bestämt mig, jag ska skaffa mig ett par ljusa jeans till sommaren. jag skiter i att alla säger att "tjocka ska ha mörka jeans" men nej, jag vill ha ett par ljusa jeans, så nu ska jag allt köpa mig ett par.

idag har det varit underbart väder, dagen började med att vi hade svenska sen en liten rast sen engelska, sen gick jag och elin och åt lunch, gulachsoppa som smakade kiss, nej men den var verkligen inte god, fick ont i magen efter. sen gick jag och elin och träna. märkte att det var länge sen man var där. men det var skönt att röra på sig, jag ska gå ut och gå med mamma ikväll också, lite senare, måste bara smälta middagen.
jaja iaf, efter träningen gick jag med raska steg mot PC (prylcenter), helt plötsligt sitter han där, min första största kärlek joakim hellsing, hehe. vi drar ett par ord sen måste jag vidare. har jobbat hela 5 timmar idag, är helt slut nu.

ikväll ska jag kolla på tv- och datorn på:
- alla avsnitt av andra avenyn ' datorn'
- häxdansen 20:30
- prison break 22:00


 

sen var min dag över, för efter det här ska jag sova. tjingeling vi hörs<3

ingen rubrik

jag har nu inte bloggat på väldigt länge.
varför, jo för att min blogg är så tråkig.
ingen läser den ändå.

här sitter jag och klagar på mina vardagliga problem, vem vill läsa om de? ingen så klart.
så jag ska göra som min vän anna halonen, jag ska skaffa mig en ny blogg..
göra den lite mer intressant :)

min nya blogg heter www.elinjagholm.blogspot.com

Mamma

hon, kvinnan som gett mig livet
hon, som är så lätt att ta för givet
hon, som är där för mig vad som än händer och vad jag än gör
hur elak jag än är hur mycket jag än förstör
hon, som kommer följa mig genom livet, tills jag växer upp och blir stor
jag  pratar förståss om min kära mor.
livet utan henne skulle aldrig bli det samma
jag skulle aldrig klara mig utan min mamma
min mamma, har funnits där så länge jag kan minnas,
och vore det inte för henne, skulle jag inte ens finnas
det finns så mycket jag borde tacka henne för
och visa sin uppskattning för allt hon gör.

förlåt för allt jag gjort mamma
förlåt för allt jag sagt
förlåt för alla jag förstört
förlåt för allt jag krossat inom dig
jag vet att jag sårar
jag vet att jag är elak
jag vet att jag är egoistisk
men jag hoppas att du förstår mig


jag lovar dig mamma, allt kommer bli bättre
förlåt mamma


älskade vän

hejhejhejhej!
jag sitter hemma hos denice och har precis sminkad mig. är lite trött eftersom jag jobbat hela veckan, det var meningen att jag bara skulle jobba torsdag-fredag med sen tisdag,onsdag och idag var jag tvungen att hoppa in för dem är sjuka på prylis ( prylcenter ) . man måste ju ställa upp.  ska jobba på måndag och onsdag också kanske.

igår slutade jag vid 18, så jag tog tåget vid 18:15 till centrum där jag mötte upp denice och elin. vi går och tar ut pengar, jag och denice går och möter alex, han går och köper några öl bara. sen drar vi hem till denice och äter lasange, som var jätte god :) . sen fixar vi oss, dricker ett par öl. sen åker vi ner till alex och fortsätter kröka där.  Björn och Manne var också där. det blev lite bråk mellan mig och alex men det löste vi senare :) , tyckte jag iaf.
sen ringde jag min bror som låg och sov och bad honom hämta mig. och snäll som han är gjorde han de förståss. somnade vid 3 tiden, sen upp vid halv 8 igen och fixa sig till jobbet, sen jobba och nu sitter man här.

får se vad som händer ikväll :)
är sugen på något rikigt roligt, något som man inte varit med om på länge, ett jäklans partaj kanske, ja det skulle sitta fin fint.

image46  image49  image47

hittade lite gamla bilder hos denice, här är några minnen....

thursday always come to late...

sitter i skolan och har en tråkig lektion, våran lärare sitter fast i trafiken, synd för henne men skönt för oss. jag orkar inte med skolan just nu. men det känns jätte bra att det är fredag imorgon, det var ju nyss måndag lixom.
men jag är helt slut för jag har jobbat hela veckan och ska jobba idag och imorgon också. visst är det bra med pengar men de är ändå tråkigt. har inte haft någon tid att träna denna vecka. inte bra...

sitter och funderar på vad jag ska göra i helgen, jag har bestämt att jag ska ta det lungt en dag, får se om de blir så. skulle vara skönt att bara sitta hemma med mamma och pappa en kväll. men vi får se hur det blir.  

våra telefoner eller internet fungerar inte hemma, så jag skrive rinte ikväll.. ha det bäst :)
image45
du betyder väldigt mycket för mig jocke<3

jag funtar...

image44

jag har funderat på detta väldigt väldigt länge.. vad tycker ni?
jag är lite rädd för vad som kan hända om det går snett!

piercingar

image34image35image39 
killar vad kännner ni inför detta?

image40image41image42image43
och tjejer, har ni någon favorit ?

tänk efter...

image33
snälla, jag mår dålig när jag ser det här.
stackars tjejer som bara velat ha lite större bröst, så går allt åt skogen.
så jag säger till dig som funderat på att operera dig
tänk efter mer än en gång när du tar steget!

äntligen

äntligen fungerar bloggen igen, har haft så mycket jag velat få ur mig, men jag överlevde.
sitter i skolan och har en jätte tråkig lektion.
det är första april idag, så jag har skämtat med några, kul kul!
men jag tror inte joel förstod mitt skämt för han har inte svarat, men men..

jag skulle egentligen fika med jossan idag, men tyvärr ringde mormor och frågade om jag kunde jobba idag för Eva var dålig. Såklart jag måste ställa upp, plus att jag behöver pengarna, är skylldig pappa 1450:- det är mycket för mig. Så jag har räknat lite om vad jag kommer tjäna denna måndad. Jag vill ju inte ge bort hela lönen så jag tänkte ge bort ca 750:- till pappa, då är jag skylldig honom 700:- förtfarande. känns förjävligt. Men det är ju för buss biljetten till Arvika och själva biljetten. Det kommer bli hur kul som helst.
Men först och främst ska vi på kryssning, den 18 april, de är bara 17 dagar kvar, det är ingenting, snart drar vi brudar!

Jag snackade lite med matte igår, han vill träffas och prata lite, kolla på en film eller nått. jag vet inte rikigt, jag vill ju men tanken på hur ledsen jag blev förut och allt. han sårade mig väldigt mycket. Men jag har funderat lite nu och tänker träffa honom i alla fall, vi kan ju bara prata lite. vi har ju inte setts på hur länge som helst ju.

idag slutar jag skolan kvart över tre, pusst! men jag började ju inte förens klockan tio så det känns jätte bra ändå.

Till sisst ska jag skriva lite om elin samuelsson, hon ville så gärna de, så visst, bra kompis som jag är så gör jag självklart de.

Elin Samuelsson: hon är alltid ( nästan alltid ) snäll emot mig, hon har en underbar humor, hon är fin, vacker, mållös, allt du kan tänka dig, plus att hon har sveriges skönaste skratt. Hon är alltid glad, även om hon är ledsen ler hon, jag har aldrig haft tråkig med henne, hon är min bästa vän. utan henne skulle jag inte orka en dag till. jag är så glad att vi fann varandra. jag vill aldrig att hon släpper taget om mig, hon kommer alltid finnas i mitt hjärta, vad som än händer. Jag älskar henne <3
image32

RSS 2.0