.

Åker ut till Gräddö nu, nås på mobilen 0707-90 60 86.

god jul på er, xoxo miss j

DiscoCrew


min nya älsklingslåt haha!

imorgon är jag bakis


ser du någon likhet?



jag tycker iaf att jag är och tjejen på bilden är lika på något vis? näsan? munnen?

kväll

ja nu är det kväll och jag är faktiskt redan ganska trött men vill ändå göra något. Och varför är det inget bra på tv? jag blir så arg, här har man jävligt många kanaler att välja mellan men inte fan ska det finnas en enda film att kolla på?.
nej usch, är trött på allt. och inte minst på att jag inte kommer kunna komma hemmefrån imorgon, jag hade tänkt att åka och handla lite kläder eller nått.
sen är jag trött på mitt hår, vad ska jag göra med det? utväxt efter en vecka? jag måste helt enkelt färga mitt hår till en färg där utväxten inte syns så mkt.
funderar på att köra en lindsay lohan, men man vet ju hur mkt jag ångrar mig jämt när jag färgar håret. Men jag har inte råd med att färga håret varje vecka, varken i pengar eller i kvalitén på håret

 


jag är väldigt förvirrad, hur ska jag ha det? HJÄLP MIG!


måndag

ojojo, vilken helg det har varit. Men det har varit jävligt kul att träffa maria och allt. vi ses ju inte så ofta direkt. Helgen har jag alltså spendersat i rimbo med maria, vi har fart och flängt lite överallt och varit med alla möjliga männsikor. 
Just nu har jag precis duschat för jag har suttit i brottby och väntat på bussen i en halvtimme så jag va rätt frusen. Väntar på att Mr E ska höra av sig men det blir nog inte förens senare när han kommit hem från jobbet. Skulle vilja träffa honom ikväll eftersom maria antagligen ska träffa jocke, så kanske vi alla fyra skulle kunna ta en filmkväll eller nått. 

nej nu ska jag gå och äta lunch för nu börjar magen kurra. skriver mer sen.

xoxo miss j 

under väntan

så skriver jag ett litet inlägg. Jag hatar att bara sitta och vänta på att folk ska dyka upp så man kan sätta sig och äta och dämpa hungern. Jag hatar hatar hatar det. varför kan man inte bara komma på utsatt tid så slipper jag bli förbaskad.
ikväll ska jag ha det så jääävla kul, hoppas jag haha!
nej nu ska jag ut och tända lite mashaller ( eller hur det stavas ).
ha en bra julavslutning och ett härligt lov så kanske vi ses.





lite party musik


xoxo miss j

fredag

idag är det fredag och jullovewt börjar, känns jävligt härligt. Idag ska jag utföra alla mina sysslor som jag fått på mig, och sen ska jag bara ägna resten av tiden till mig själv.
ikväll åker jag till rimbo och festar med maria och alla, ska bli jävligt kul.



jag och maria sommaren 2009 påväg till tyvö festen, fan va jag saknar sommaren !

xoxo miss j

julstämning



jag har inte rikigt fått någon julstämning ännu, kanske kommer. Men det kanske är för att vi inte har så mycket jul saker hemma eftersom vi inte ska vara här i jul. Julen ska vi fira hos mormor&morfar på landet, ska bli mysigt. Nu har jag slagit in alla paketen jag har än så längre, blev hela 12 stycken. det är rätt bra när jag bara köper till 4 personer.

imorgon blir jag hemma från skolan, allt blir bara knas med bussar och tåg hit och dit. Inte värt att sitta och vänta så länge överallt för att vara i skolan en halvtimma. Så imorgon ska jag ängna min dag åt att baka morotskaka, duka till middagen, städa lite, fixa mig inför natten. så jag kommer ha en del att göra.
men nu ska jag gå och röka och sen ska jag lägga mig i sängen och bara ligga.

och till sist men inte minst en liten jullåt för att få till lite julstäming.



xoxo miss j

idag är en helt vanlig dag

idag har jag och elin varit och handlat i täby centrum. Efter de åkte jag med mamma och handlade i arninge. lämnade tillbaka en klänning jag köpte på H&M i täby, jag ångrade mig. hehe. försökte hitta nått annat men inte gjorde jag de inte. har precis ätit middag och tänkte nu ta en ciggis. och sen slå in lite paket.
imorgon är det skolavslutning, det ska bli jävligt skönt att ha lov i 3 veckor, åker till lofsdalen 1 vecka och sen ska jag bara vara och inte känna någon stress. Vad händer imorgon då? antagligen ska jag åka till rimbo och hälsa på maria och alla. ska fira "lilla julafton" imorgon med mina kusiner och så, så när jag är klar med det drar jag till rimbo.
vad ska du göra?

xoxo miss j

midsommarnattsdröm


för gamla tiders skull


The Offspring-Pretty Fly (for a white guy)


låten är till dig



Every breath you take
Every move you make
Every bond you break
Every step you take
Ill be watching you

Every single day
Every word you say
Every game you play
Every night you stay
Ill be watching you

Oh, cant you see
You belong to me
How my poor heart aches
With every step you take

Every move you make
Every vow you break
Every smile you fake
Every claim you stake
Ill be watching you

Since youve gone I been lost without a trace
I dream at night I can only see your face
I look around but its you I cant replace
I feel so cold and I long for your embrace
I keep crying baby, baby, please...


Oh, cant you see
You belong to me
How my poor heart aches
With every breath you take


The Police - Every Breath You Take

.



You're the only one who
Holds my hair back when I'm drunk and get sick
You're the only one who
Knows exactly what I mean

You're the only one who
Drags me kicking and screaming through fast dreams
You're the only one who
Knows exactly what I mean

helgen

fredag: jag jobbar till 6, åker hem till sara, vi äter och fixar oss. vi skulle på en lokalfest som visade sig vara ett lite krök. Kvällen såg livlös ut, vi bestämmer oss för att åka till centrum, vi möter adam och hans kompisar. vi drar till macken och är där en stund. sen åker vi till kårsta fram och tillbaka, var så jävla kallt ute. Det var jävligt kul att åka tåg, piss öl och skratt. Sen till bällsta där det slutade med att jag var jävligt förbannad och trött. Drog hem till sara och sov. 
 
lördag: jag åkte hem och duschade, maria ringer och säger att hon är i brottby och några min. jag får snabbt klä på mig och bestämma vad jag ska ha med mig. Möter maria, åker till norrtälje och handlar lite på H&M och kollar lite på en manlig lucia som står utanför systemet, han var jävligt full. Sen åker vi till Rimbo och äter ost & skinkpaj som maria lagar, den blev faktiskt god. Sen drar vi ut och möter jossan och hennes kompis nattis. Vi skulle då till tommy, men några killar som står på en ballkong skriker åt oss att komma upp till dom, när jag kommer upp är det till min stora förvåning dom gamla rimbo killarna som jag och alex hängde med för flera år sedan. det var jävligt kul att träffa dom. va där ett tag, drog till stinsen och handlade groggvirke drog tillbaka till rimbokillarna. var där hela kvällen, kvällen slutade med att jag skulle få en polisanmälan och jag var ledsen och sov inte hos maria som vanligt.

söndag: bakis, hungrig, mamma mia, julmust, kitkat och smått förälskad.
 
ja det var väl i korta drag så som min helg blev. jag är nöjd i alla fall.

xoxo miss j

måndag

gick inte till skolan idag, har jätte ont i magen. helt sjukt ont, sen har jag ont i hela kroppen. Känns som om jag är påväg att bli förskyld också. fyfy! Idag har jag Samhällskunskapsprov, känns inte så bra att ligga hemma då, men vad ska jag göra. vaknade för ett litet tag sedan, plockade undan på mitt rum lite ska damsuga snart. Har blivit så dammigt nu.
vad jag ska göra av resten av dagen vet jag inte, förslag?

nu ska jag ut och röka, upptadering av helgen kommer senare :)

xoxo misss j

biljetter

Festivalpass + camping  1445,00 kr


ojojoj, spara!

sommar 2009

I sommar ska jag och brudarna till peace and love, 22-27 juni. Ska bli rikigt najs.
här är artisterna som kommer, än så länge iaf.
Anna Ternheim
Atmosphere [US]
Deportees
Division Of Laura Lee
Frida Hyvönen
Henry Rollins [US]
Kalle Baah
Lars Winnerbäck
Moneybrother
Perssons Pack
Satyricon [NO]
Slagsmålsklubben
Sonic Syndicate
The Stranglers [UK]
Thåström
Timbuktu
Titiyo
Turbonegro [NO]
Witchcraft
kommer bli skit najs för jag gillar typ alla.

först blir det grekland 28 maj till 5 juni, sen den 6 juni ska jag ut på krogen för jag fyller 18 den 7 så då går in efter kl 12. sen blir det lite jobba, sen peace and love och en blir det mer jobb och sen utomlands med brudarna, helt galet najs. Nu gäller det bara att spara pengar som bara den.

xoxo miss j


Anna&elin



xoxo miss j

tv

Glömm inte att kolla på SOS familj kl 20.00 på 3an


2008/2009

snart är det julafton och vips så är det nyår och 2009, det känns som om detta år har gått med raket fart. När jag tänker efter och försöker komma på vad jag gjort detta år så kommer jag inte på så mycket, det har helt enkelt varit ett ganska tråkigt år.

På nyår åker jag upp till fjällen och firar med Liza och alla andra som vanligt. I år ska jag och Liza äta nyårsmiddag på Trapper ( krogen i Lofsdalen ). Sen blir det party party hela natten, hoppas jag. Blev ganska lyckat förra året, men ska bli ännu roligare i år. I år ska min bror och subäck med upp, kommer säkert bli kul det. får se om elin vill följa med mig upp men det verkar inte som det, men vi får se.

jag har hittat vad jag ska ha på mig på nyår, men det får ni se senare när jag köpt det.

xoxo miss j

du

det känns som om vi glider ifrån varandra, jag försöker å försöker för att det ska bli som förr men det känns som om du strätar emot och vill stå kvar på den plats vi gör idag.

du vet att jag älskar dig...

me my and I

 

xoxo miss j


vi är inget offerland.

har sjukt mycket att göra nu som jag verkligen inte orkar med
-redovisning i pedagosikt ledarskap imorgon som jag inte ens börjat med
-fixa till APU-rapporten
-utveckling om 1-6 åringar, är dock klar med 1,2,3 åringar
-engelska redovisning om sex and the city the movie
-plugga till provet i FSF imorgon
- rapport i naturkunskap

nej nu går jag och dör tjadå! skulle egentligen ha pluggat med sara, men jag åkte hem med min bror istället för jag kännde att om sara skulle till nilsson så blir allt så hastigt att jag måste åka hem och allt. nej nu ska jag ta och börja med redovisningen i pedagoiskt ledarskap.

xoxo miss j


ultima thule



till er har jag gråtit, skrattat, skrikit, bråkat, krökat, sovit skulle jag skriva allt skulle listan bli för lång.
NI ÄR BÄST KILLAR!

xoxo miss j

låtar










.




ja jag har ju haft en hel del hårfärger under mina år
det här är inte ens alla men jag orkade inte mer,
vilken är eran favorit?


xoxo miss j

måndag

idag har jag och elin varit och julhandlat i arninge, nu har jag handlat allt till alla förutom en crister sjöggrens 60-talshits cd till mormor och morfar. Men den har jag bett mamma att handla.
pratar precis med maria och fick höra att hon kommer hem i helgen, så jag tänkte träffa henne:) ska bli jätte kul. det var ju ett tag sedan och hon har hunnit bli singel och allt så nu blir det ragg.

xoxo miss j

jag och jossan



jag saknar dig som fan jossan, jag skulle vilja spola tillbaka tiden
jag kommer alltid att älska dig, du betyder mycket för mig.


xoxo miss j


juste

Min fredag blev bra även fast det inte blev som jag ville, kvällen slutade med att jag och anna åkte ner till macken och handlade en massa gott och hyrde filmen barnhemmet, den var sjuukt bra men inte lika läskig som jag trodde.

xoxo miss j

söndag

idag är det söndag och jag är jävligt trött och sliten. Igår började vi kvällen hemma hos marina, vi lagade mat och hade mysigt. sedan vid åtta tiden började vi dricka drinkar och efter någon timme kom patrik och subäck, vi ringde runt till alla eftersom alla var sugna på fest, men inget hände( som vanligt ). Men till slut säger micke johnsson att vi kan komma hem till honom. Så vi drog dit och där var det ju inte så livat. han hade ingen musik heller så det var ju inte mycket bättre. Marie och therese kom över, väldigt trevligt. senare kom deras syster med pojkvänn över och tack och lov hade dom tagot med sig cd skivor. vi drog upp volymen, även fast micke inte ville, haha.
efter ett tag blev det tråkigt så vi bestämmer oss för att åka hem, på bussen hem möter vi denice och massa andra, vi livar och har oss men när vi kommer till jarlabakes kliver jag och anna av för att gå hem, men vi ångrar oss direkt och tar en taxi och åker efter bussen, haha det var jävligt kul. hinner ifatt bussen i erikslund. Väl på bussen sitter alla och röker och spelar musik och livar sig, några stationer senare stannar bussen och väktare kliver på, sen kommer polisen i all världens fart. Polisen tog dricka och tog med sig några till polisstationen, synd.
sedan fortsätts det med en massa drama och jag och anna kommer hem vid ca halv 4 tiden.

idag har vi varit på donken i väsby med micke, patrik och subäck, trevligt/gott! Marie jobbar där så det var väl liite därför vi åkte dit. Efter de åkte jag och anna och mötte upp elin och martina och tog en fika i centrum, sen har jag bara legat hemma och dött.

snart ska jag kolla på gossip girl och sen andra avenyn, wiihu va musigt.

xoxo miss j

please take me out for a last dance.

nu har jag fixat mina naglar, har målat dom med en härlig vinrög färg. jag har även satt på in min outfit, för.. jag vägrar sitta hemma ikväll. Jag ska ut, även om ingen vill vara med mig, då går jag fan ut själv, nej kanske inte. men kom igen nu. sluta sitta hemma och deppa och följ med mig ut ikväll.


 



BYE!

fredag kväll

Nu är det fredag kväll och det verkar som om jag bara kommer sitta hemma. känns lite tråkigt, har verkligen lust att gå ut och skratta och ha roligt. Sitter här sminkad, det fattas bara en outfit, men den lär aldrig glida på, min mjukisdress får duga helt enkelt.

När en tjej

Är tyst, (så rullar det miljoner tankar i hennes huvud)

Bråkar med dig, (tänker hon väldigt djupt)

Tittar på dig med ögonen fulla av frågor ( så undrar hon hur länge du kommer att vara hennes)

Gråter i din närhet  (vill hon att du ska hålla om henne)

Svarar jag mår bra efternågra sekunder (mår hon inte alls bra)

Tittar sorgset på dig ( undrar hon varför du ljuger)

Lägger sitt huvud på din axel ( så önskar gon att du är henes förevigt)

Försöker få kontakt med dig varje dag (då söker hon din uppmärksamhet)

Smsar ofta ( hon vill att du svarar åtminstonde en gång )

Säger jag älskar dig ( menar hon det)

Säger att hon saknar dig ( så kan ingen i ela världen sakna dig mer än vad hon gör)
kopierad av annaademyr.blogg.se

den stämmer så himlans bra in på mig.

BYE!


jag vågar aldrig hålla din hand

godmorgon "alla" läsare, idag är det fredag fast det känns verkligen inte som det. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, jag jobbar imorgon så det blir ingen sen kväll. igår var jag väldigt deppig, jag vet inte varför, kanske detta tråkiga gråa väder. men jag tror att allt blir bättre när jag träffar alla vänner.
efter skolan idag ska jag, elin och sara till täby och kolla lite på kläder, jag vill ha ett rött långt linne men jag vet faktiskt inte om jag har råd med det just nu. jag måste ha pengar till julklappar. jag hatar att allt är så dyrt och min plånbok så tunn.
färgade håret igår, men det blev inte rikigt som jag hade tänkt mig.

jag saknar verkligen sommaren just nu, värmen, solen, alla vänner, allt var så bra. Man kunde sitta och kolla på solnedgången med en bira i handen och bara ha det roligt. men just nu är allt bara grått och trist. Min livsgöd har runnit ut just nu. antingen vill jag ha vinter med en massa snö eller sommar med rikigt värme.


men nu ska jag åka till pappas jobb innan jag börjar skolan, ha det bra!
jag äskar mina vänner


BYE!

.


du fick mig att göra ett misstag 
som jag ångrar varje morgon jag vaknar.
hur kunde du göra så emot mig?
du behandlade mig som skit,
det är jag som är du!

nu kan du få mig så lätt håkan


det är så mycket tankar och känslor
 som kommer upp när jag lyssnar på dig.
ilband kan jag få enorma rysningar när jag tänker på just du.

mamma mia

kom hem från en promenad med mamma för ett tag sedan, det var jätte skönt att röra på sig efter dagen svullande. Gick runt i brottby i ca 45 minuter och kollade på hur alla julpyntat hemma, rikigt fint men gud va el det måste gå åt just nu. idag har jag och mina vänner svullat ordentligt, först en julmust till provet och sen en frech hotdog till lunch, sen en mockaruta som jag och sara bakade och sist men inte minst avslutade vi med en julmust på fiket, haha. fy elin, jävligt mycket FY!
i helgen så ska jag jobba på lördag så på fredag blir det nog en lung hemma kväll eller något liknade, och på lördag så ska vi vara hemma hos martina om jag förstått allt rätt. Martinas mamma är bortrest så vi har hela lägenheten för oss.

kollade precis klart på sista avsnitet i andra avenyn, jag säger bara OMG shit shit shit!
imorgon hade jag tänkt träna på gymmet, jag måste. det var ju så länge sedan nu, ska försöka få med mig elin för det är alltid lättare om man är två.
och sedan tänkte jag färga mitt löshår imorgon=)


men nu ska jag gå och duscha och sedan kolla på efterlyst och insider




BYE!

CRASHDÏET - FALLING RAIN



jag har börjat gilla den här låten väldigt mycket
antagligen på grund av anna, haha! <3


vi mot hela världen

vi ska aldrig gå åt olika håll, jag älskar er tjejer. det finns inget annat här i världen som skulle kunna ersätta er
jag kommer aldrig sluta älska er, vad som än händer.
vad skulle jag göra utan er?
ni är underbara.
jag älskar er nu och föralltid!
ville bara att ni skulle veta de.


BYE!

tisdag

blev ingen skola för mig igår eftersom mina nycklar var hemma hos sara, så jag kunde ju inte låsa dörren.
var på hockey igår, ormsta vann mot väsby. chockat, eftersom dom förlorade sist med typ 10-2. Grattis killar!
idag ska jag jobba efter skolan, sen ska jag hem och kanske cyckla lite, om jag inte är allt för trött.

idag kommer pappa hem från sjukhuset, hoppas att allt gått bra och att han själv mår bra.

idag fyller britney spears 27 år, GRATTIS!



BYE!

måndag

idag är det måndag, och det är något jag inte gillar. Jag skulle hellre ligga hemma i min säng än att gå till skolan.
jag har inte berättat så mycket om helgen så jag tänkte berätta lite kort vad jag har gjort.
fredag: kvällen började med att jag och sara gick åkte hem till nilsson, vi satt där ett tag och drack lite vin. blev lite tråkigt efter ett tag så jag och sara bestämde oss för att gå ner till centrum, elin ringer och berättar att hon är hemma och redo för att gå ut. så vi möter upp henne i östra ormsta. Adam ringer, dom är på väg till lindholmen så dom hämtar upp oss. det blev en rally tur, jag höll på och dö. Sitter hemma hos adam hela kvällen, kommer lite folk. jag somnar runt 6 på morgonen och tar tåget med tjejerna till dentrum vid halv 11 på morgonen, frukost på grillen.

lördag: jag och sara ligger och degar i hennes soffa hela dagen, sover till och från. Nilsson ringer och säger att han ska ha lite folk hemma på kvällen, jag och sara börjar fixa oss, går hem till nilsson. Där sitter han och conny och dricker öl, nilsson drar ner till macken och hämtar vin till mig och sara i connys bil. vi dricker vin och öl, precis när jag börjar halv somna så kommer det massa folk hem till nilsson, kvällen slutar med att jag har jätte kul och blir hämtad av min bror vid halv 4.

nu ska jag dra mig till bussen, ha en bra dag.

BYE!

RSS 2.0